Лучани перетворюють місто на смітник. ФОТО

Лучани перетворюють місто на смітник. ФОТО
У Луцьку з кожним днем з'являється все більше сміття.

Про це у спільноті "Наш Луцьк" в соціальній мережі "Фейсбук" пише Віктор Смолярчук.

"Луцьк все більше перетворюється в один великий смітник. Стихійні сміттєзвалища всюди: в центральному парку; неподалік вокзалу; на вул.Ветеранів; біля нового садочка в 55 мікрорайоні; парку на Потебні; обабіч Стиру..... Смітник що на фото знаходиться в пятистах метрах від міської ради, на розі вул. Шевченка та Набережної, практично впритул до новозбудованих багатоповерхівок", - пише чоловік.

"Краєвид з вікон новоселів буде колоритним. Чому б міській владі не опублікувати на своєму сайті подетально, які комунальні, приватні та державні структури відповідають за порядок та благоустрій конкретних територій міста. І невже не можна встановити штрафи за викидання вторсировини у невстановлених місцях, оштрафувати декількох "любителів нечистот", або покарати громадськими роботами по прибиранню міста.

В чиї обов'язки це входить, патрульних, чи муніципалів? І хто та що заважає владі купити вуличні урни для сміття, тому що на всій протяжності вулиці Шевченка більше 1,5 кілометрів не можна побачити жодної, - йдеться в дописі.






















Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
пройдіться по Глушець, там так само.. Жах!
Абсолютно нічим не відрізняємося від російського бидла
Відповісти
Фу, як огидно!!! Гірше кацапів
Відповісти
Ну і до чого тут росіяни? Якщо самі брудне бидло - нічого на інших кивати - треба брати лопату і віник в руки, і прибирати. А то звикли сидіти, пробачте, гадити під себе і навколо себе, і на когось кивати. Циганва.....
Відповісти
А в районі дитячої залізної дороги та ботанічного саду що рибиться, бачили? Просто жах! Засилля сміття!
Відповісти
Не люди, а тварини.
Відповісти
Я і відповідь знаю, чому так: Це все Путін винен!!!!Спеціально засилає до Луцька своїх найманців і агентів, щоб вони гадили національно свідомим патрійотичним Лучанам!
Відповісти
я за те щоб осіб яких затримують за розпивання спиртних напоїв в громадських містях карали громадськими роботами з прибирання міста бо всі ті пляшки пакети стаканчики то їхня заслуга на пікнік ідуть людьми а після випитого перетворюються на свиней
Відповісти