Волинянин за чаркою до смерті побив знайомого. ФОТО

Волинянин за чаркою до смерті побив знайомого. ФОТО
У селищі Стара Вижівка під час чаркування 29-річний місцевий мешканець побив 47-річного свого знайомого із сусіднього села Мельники й витягнув його непритомного з будинку на подвір’я. Через травми постраждалий помер до приїзду медиків.

Про це повідомляє прес-служба волинської поліції.

12 березня близько 21 години до чергової частини Старовижівського відділення поліції надійшло повідомлення від фельдшера швидкої допомоги. Жінка розповіла, що на подвір’ї 51-річного мешканця Старої Вижівки виявлено труп 47-річного жителя села Мельники цього ж району. При зовнішньому огляді тіла медики виявили закриту черепно-мозкову травму, забій обличчя.

Правоохоронці з’ясували, що під час розпиття спиртних напоїв між 29-річним молодим чоловіком і потерпілим виникла суперечка. Під час сварки кривдник вдарив того кулаком в обличчя, шию, а потім ще кілька разів ногою по голові. Коли чоловік знепритомнів, кривдник витягнув його з будинку на подвір’я, де той помер.

Тіло загиблого направили до Ратнівського бюро судово-медичної експертизи для остаточного встановлення причин смерті.

Після проведення медичного обстеження зловмисника встановлено, що він був у стані алкогольного сп’яніння. Раніше чоловіка вже притягували до відповідальності за крадіжку та хуліганство. Зловмисника затримали, він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішують питання про обрання запобіжного заходу.

За даним фактом відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі від семи до десяти років. Триває слідство.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинянин за чаркою до смерті побив знайомого. ФОТО
15 березень, 2016, 17:18