Луцькі патрульні узялись штрафувати високопосадовців області. ВІДЕО

Луцькі патрульні узялись штрафувати високопосадовців області. ВІДЕО
На голову Волинського обласного апеляційного суду Петра Філюка патрульні поліцейські склали постанову про порушення Правил дорожнього руху.

Як стверджують у поліції, він погодився з інкримінованим йому правопорушенням, однак вже невдовзі звернувся до суду, щоб оскаржити постанову інспектора, - йдеться в сюжеті ТРК Аверс.

Як стверджує адвокат Філюка, приводом для цього стало те, що поліцейські нібито суб’єктивні у своїй службовій діяльності.

За словами правоохоронців, Петро Філюк вранці 19 січня, поспішаючи на роботу, проїхав на своїй службовій іномарці під заборонний знак.

«О 9:05 з вулиці Ковельської на вулицю Червоного Хреста в’їхав автомобіль «Тойота кемрі» чорного кольору. Людина в’їхала під знак заборонний 3.21 «В’їзд заборонено», чим порушила частину 1 статті 122 КУ про адмінправопорушення», ‒ розповідає інспектор патрульної поліції Вадим Ющик.

Оскільки порушник дуже поспішав на роботу, розповідає поліцейський, постанову про адмінправопорушення завершили складати вже у його службовому кабінеті. Там же, за словами Вадима Ющика, судді вручили копію постанови, відповідно до якої він мусив сплатити штраф 250 гривень.

«Філюк Петро Теодосійович не заперечував проти скоєння адміністративного правопорушення і навіть неодноразово заявив про те, що він не буде постанову оскаржувати, оскільки він людина честі: якщо він порушив, то він повинен відповідати. Ми порозумілися в принципі і на цьому все закінчилося. Також він скористався можливістю телефонного дзвінка для юридичної консультації: чи в силі складати працівники патрульної поліції постанови на суддів. Йому суддя його знайомий пояснив, що так, ми в силі складати постанову», ‒ каже Ющик.

Однак вже невдовзі інспектор Вадим Ющик дізнався, що його викликають до суду як відповідача, бо Петро Філюк вирішив визнати протиправними дії інспектора та скасувати винесену ним постанову. Його інтереси у суді представляє адвокат.

Решта подробиць на відео.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Гнати того филюка з коромисла бо вже думае шо вин цар и бог шо його не можна трогать .
Відповісти
От як щось змінити цим молодим хлопцям? ЯК? Це просто Зімбабве.
Відповісти
ура взяв 2500000000000000000000 а віддав 250
Відповісти
ось вам і феміда ФІЛЬЮЦЬКА. Так і адміністраптивні позови вирішуються . Подивіться тільки на весь цей абсурд.
Відповісти
молодець ющик. видно що хлопець, вчився не за сало та хабарі молодець!!!
Відповісти
Останні новини
Луцькі патрульні узялись штрафувати високопосадовців області. ВІДЕО
15 березень, 2016, 21:08