Останній безвізовий закон вже підписаний

Останній безвізовий закон вже підписаний
Президент Петро Порошенко підписав закон про електронні декларації, за який напередодні проголосувала Верховна Рада.

Про це Порошенко написав у своєму Twitter.

Це він зробив під час зустрічі з представниками комісії з обрання членів Національної агенції з питань протидії корупції.

«В 2016 році цей Закон вступає в дію. Заповнювати чиновники будуть декларації в 2016 році, і відповідальність буде наступати в 2016 році», — наголосив Петро Порошенко.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Пакувати чумайдани ?
Відповісти
Я так розумію свободі слова кінець. 20 гривень не напряжно тому, хто заробляє хоча б 5 тис. на місяць, а для студентів, що є одними з найактивніших дописувачів - це гроші.І для пенсінера з мінімалкою також.Ніяк не можу зрозуміти, чому будь-які додаткові плати в нас усі прагнуть прикрити світовою практикою, європейським чи ще там якимось досвідом.Там люди платять, бо вони мають звідки платити.В нас же ситуація інша, українці не любителі шари, як це дехто хоче подати, вони просто живуть в основній масі своїй за межею бідності.У нас ціни та розцінки давно переважно європейські, а зарплати, вибачте,як в найбідніших країнах Африки.
Відповісти
Не знаю чому радіють Украінці ,особливо пенсіонери з 40 долларами пенсіі ,невже хочуть рванути в Європу на закупи ,чи подивитись красоти Парижу ,а влада вішає далі довгу лапшу людям на іх ослячі вуха .
Відповісти