Японія надала Україні фінансову допомогу на освіту і медицину

Японія надала Україні фінансову допомогу на освіту і медицину
Уряд Японії надав Україні фінансову допомогу у рамках програми підтримки проектів людської безпеки «Кусаноне» на суму $335 тисяч.

Церемонія підписання грантових угод по проектах відбулася у вівторок у Києві, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Уряд Японії надає Україні безвідплатну допомогу у медичній та освітній сферах, бо розуміє, що зараз переважно кошти йдуть на оборону країни, і через те значно скорочені кошти на інші сфери», - сказав Надзвичайний та Повноважний посол Японії в Україні Шігекі Сумі на церемонії підписання грантових угод.

Він повідомив, що кошти будуть направлені на реалізацію п'яти проектів у Івано-Франківській, Закарпатській, Львівській та Черкаській областях.

Кошти підуть на модернізацію медичного обладнання в Рогатинській центральній районній лікарні, Львівській лікарні «Охматдит», Жашківській центральній районній лікарні, Катеринопільській центральній районній лікарні. Також будуть покращені санітарні умови у дитсадках Ужгорода, зокрема, закуплять морозильні камери, холодильники, сучасні жарові шафи, електроплити тощо.

В посольстві повідомили, що зазначені проекти спрямовані на підтримку проектів, представлених неурядовими організаціями. У лютому 2016 року вже було підписано шість контрактів на суму $460 тис.

З 2002 року в рамках програми "Кусаноне" було виділено українським організаціям близько $7,1 млн.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ой, як жаль,що вони це роблять.Всеодно все вкрадуть наші чинуші.Не для наших цекорумпованих чиновників і можновладців,вони вміють тільки красти.А медицина,яка медицина,дохнем помаленьку.Бо ми жебраки,люд грошей немає і дохне.Отака Україна-руїна.
Відповісти
Наівні ці Японці ,думають гроші підуть по призначенню ,погано вони знають такий вид бариги,як ХОХОЛ ,а він живе кругом і лапи в нього тянуться до дармових грошей .
Відповісти
Останні новини
Японія надала Україні фінансову допомогу на освіту і медицину
16 березень, 2016, 08:39