У ЦНАПі найбільші черги - за закордонним паспортом. ФОТО

У ЦНАПі найбільші черги - за закордонним паспортом. ФОТО
У Луцькому ЦНАПі вдруге рекордна кількість відвідувачів.

Вдруге від початку 2016-го року Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку відвідала рекордна кількість громадян, - інформує Департамент “Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку”.

Так, у вівторок 15 березня з 09.00 до 20.00 години до Центру звернулося 906 відвідувачів, аби отримати ті чи інші адміністративні послуги.

Найбільше лучан цікавили послуги з оформлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон, реєстрації місця проживання особи, послуги міської ради та державної реєстрації права власності на нерухоме майно.

Окрім того, чимало громадян звернулося у відділ реєстрації бізнесу та дозвільних процедур.

У Центрі надання адміністративних послуг у місті Луцьку зазначають, що така кількість відвідувачів не впливає на якість надання адміністративних послуг, а навпаки мотивує працювати більш ефективно.

До того ж, з метою якісного та оперативного обслуговування у департаменті щодня проводять аналіз відгуків та пропозицій громадян.

Тож просять лучан активніше залишати свої пропозиції, ідеї, зауваження щодо роботи ЦНАПу в скриньці на рецепції або записувати у книзі відгуків та пропозицій.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"...така кількість відвідувачів не впливає на якість надання адміністративних послуг, а навпаки мотивує працювати більш ефективно." На публіку одне, відвідувачам інше. Звернувся вчора до ЦНАПУ задля отримання паспорту для виїзду за кордон. Відмовили в обслуговуванні, бо зареєстрований в іншій області. Мотивували тим, що не справляються із потоком і прийняли рішення, що будуть обслуговувати тільки наш регіон. Всі інші в міграційну службу. Самі собі режисери.
Відповісти
після майдана всі норовлять як втікти зцього раю гідності
Відповісти
Гудбай, убогая, гудбай.
Відповісти
У Луцькому ЦНАПі вдруге рекордна кількість відвідувачів.
Та там так постійно!!! Відношення хамське, поведінка зверхня, емоційна, принизлива! Що це таке?Для реклами одне, а в житті 360 градусів все навпаки!
Якщо вони не встигають, то нехай не хапають всі послуги які тільки й можна і значить кількість наданих ними послуг треба зменшити!Це ще гірше стало ніж було. В паспортному столі таких проблем в мене ніколи, особисто, не було,а тут треба знайомих шукати,щоб це все обійти!
Не знаю для кого ця показуха. Реально з цим ЦНАПом треба піднімати питання, бо кого не запитай-ВСІ НЕВДОВОЛЕНІ!
Відповісти
Скільки часу та яка вартість закордонного паспорту в цнапі?
Відповісти
Останні новини
У ЦНАПі найбільші черги - за закордонним паспортом. ФОТО
16 березень, 2016, 11:52