У Луцьку для бійців АТО виступав Олег Винник. ФОТО

У Луцьку для бійців АТО виступав Олег Винник. ФОТО
Неповторну і справжню професійну шоу-програму продемонстрував у місті Луцьку, в облмуздрамтеатрі ім. Т.Г.Шевченка, популярний співак Олег Винник.

Він за сприяння заслуженого діяча мистецтв України Віталія Іваницького, в рамках проекту «Мистецька терапія», що реалізовує благодійний фонд Дмитра Глазунова, запросив на свій концерт бійців, котрі проходять реабілітацію після бойових дій на сході України в обласному госпіталі інвалідів, - повідомляють організатори.



Живий звук, чудове світлове шоу, прекрасний вокал артиста, проста манера спілкування з людьми – це те, чим підкорює Олег Винник глядачів, даруючи їм хвилини неймовірного захоплення, щастя і радості.



Волинські бійці разом з усіма глядачами просто шаленіли від відомих шлягерів виконавця: «Вовчиця», «Щастя багато не буває», «Хочу на берег океану», «Ніно», Візьми мене в полон» та інших пісень, які своєю позитивною енергетикою заряджали присутніх на концерті.



Воїни бурхливими оплесками нагороджували кожен своєрідний концертний номер талановитого співака і були щиро вдячні організаторам концерту Олега Винника за справжню мистецьку терапію, яка вселяє віру у покращення здоров’я солдат, дієво і позитивно допомагає їм відновлювати душевну рівновагу.



Голова благодійного фонду Дмитро Глазунов зазначив, що
відвідування таких концертів солдатами, які проходять реабілітацію у госпіталі інвалідів, іноді краще лікувальної терапії, адже така позитивна енергетика лікує не тільки тіло людини, а головне – душу.



На згадку про цю концертну зустріч бійці сфотографувались з Олегом Винником, отримали автографи від популярного артиста і з хорошим настроєм поїхали у лікувальну установу заліковувати отримані на війні свої тілесні та душевні рани.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а нечай учасник АТО????
Відповісти