Луцький депутат пропонує брати з пільговиків за проїзд в тролейбусах 50 копійок

Луцький депутат пропонує брати з пільговиків за проїзд в тролейбусах 50 копійок
Депутат Луцької міської ради від БПП Олександр Козлюк пропонує брати з пільговиків символічну плату 50 копійок. Це, на його думку, зменшить наплив пенсіонерів в часи пік в громадському транспорті.

Про це він заявив під час сьогоднішнього засідання тимчасової контрольної комісії з вивчення проблем діяльності КП «Луцьке підприємство електротранспорту».

«Я питав пенсіонерів, вони кажуть: ми готові платити 50 копійок, щоб нас менше їздило, бо самі розказують, що є такі особи, які встають вранці, щоб поїхати в інший кінець міста і подивитися на скільки добудували певний будинок. І це в 8 ранку, в час пік», – розповів депутат.

Ця пропозиція прозвучала як альтернативна. Причина – пригроама електронної оплати, яку мають ввести у Луцьку ще розробляється.

«Можливо, ми встигнемо доробити у цьому півріччі. Але до кінця року електронні квитки точно введемо», - розповів виконувач обов’язків директора ЛПЕ Ігор Грицюк.

Зазначимо, що в Тернополі проїзд у тролейбусах автоматизований вже сім років. Тоді там на це нововведення витратили мільйон гривень.

Щодо детальної перевірки бюджету підприємства, то сьогодні члени тимчасової комісії не знайшли спільної мови із керівництвом ЛПЕ.

«Ми просили надати нам повний перелік витрат по підприємству. Наразі ми його не маємо. І це наводить на думку, що керівництву є, що приховувати», – прокоментував голова комісії Ігор Поліщук.

Наступне засідання тимчасової комісії запланували виїзним. Депутати працюватимуть на підприємстві наступного понеділка.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 13
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ось воно! Тепер я знаю про пенсіонерів все.Вони їздять траліками дивляться на будинки що будуються, а якщо з них брати по 50 коп, то вже ніхто нікуди не їде. Взагалі чогось думав що вони до онуків чи на базар за хлібом, а вони.... ух. Дякуємо, Олександр, прозорлівий ви наш !
Відповісти
На базар за хлібом непотрібно їздити бо всіх спальних районах є хлібні точки.До онуків зранку їхати непотрібно вони сплять.А от в поліклініку то можливо.
Відповісти
І хай скоріше це роблять!!! Навіть 25 копійок достатньо!!!
І в депо буде менше фінансових проблем!!!
Повністю підтримую!!!
Відповісти
Щодо детальної перевірки бюджету підприємства, то сьогодні члени тимчасової комісії не знайшли спільної мови із керівництвом ЛПЕ.

«Ми просили надати нам повний перелік витрат по підприємству. Наразі ми його не маємо. І це наводить на думку, що керівництву є, що приховувати», – прокоментував голова комісії Ігор Поліщук. Як це так!!! Потрібно дивитись і доходи і витрати!!! І пора вже цей цирк закінчувати і злодіїв потрібно брати за одне місце і садити в каталажку!!!
Відповісти
Розумне і правильне рішення депутатів!!!!!!!
Відповісти
одній гривні з кожного пенсіонера. Не менше.
Відповісти
В тролейбусах на халяву іздять не тільки пенсіонери, а вся поліція, сбу, прокуратура, податкова, міська обласна рада (ті що не беруть хабарі), медики дільничні, інваліди, ветерани, ті кому міська рада роздала посвідчення, і багато інших халявщиків.
Відповісти
Проблема не з пенсіонерами, а проблема з мером. У Львові мер Садовий організував роботу по наповненню бюджету так, що пенсіонери безкоштовно їздять в маршрутках, трамваях і тролейбусах. А в Луцьку щось не по-людську!
Відповісти
встидалися б знайшли з кого тягнути пенсіонер у країні мейдаунів і так не може собі дозволити майже нічого хай зайвий раз і прокатається тролейбусом можливо то й уся його втіха була б країна нормальна їздив би автомобілем а якщо велике навантаження пільговиків на електротранспорт то дозвольте на інших видах безкоштовний проїзд і воно розподілиться рівномірно про покращення соціального становища потрібно думати в першу чергу а тоді вже про відміну чи обмеження пільг
Відповісти
яких 25 чи 50 копійок. 1 гривню й не менше як школярам та судентам.
Відповісти
В мусульманських країнах з повагою та шаною ставляться до людей похилого віку. А в нас, особливо тепер, шириться інтернетом та засобами масової інформації ненависть і злість.
Чомусь молоді люди не думають про те, що минуть роки і вони будуть такими.А коштів в бюджетах немає насамперед тому, що заробітна плата в конвертах і податки в повному обсязі сплачують тільки бюджетники (перекладають з однієї кишені в другу).
Відповісти
Звичайно що 1гр діти чомусь платять?
Відповісти
Який сором!!! Вже і на це стало шкода грошей Іздіть на маршрутках і на таксі -хто може собі дозволити, не заздріть пенсіонерам, самі скоро іми будете
Відповісти
Останні новини
Луцький депутат пропонує брати з пільговиків за проїзд в тролейбусах 50 копійок
16 березень, 2016, 15:29