Пляшкою пива злодій побив трьох хлопців

Пляшкою пива злодій побив трьох хлопців
Будучи напідпитку, лучанин розбитою пляшкою пива наніс тілесні ушкодження трьом хлопцям.

Про це 16 серпня повідомила прес-служба УМВС України у Волинській області.

Чоловік після випивки з братом, пізно ввечері зайшов на територію спортивного майданчика. Без будь-яких причин зловмисник напав на трьох місцевих парубків, які були поруч. Захмелілий чоловік розбив пляшку пива, яку мав із собою, і бив хлопців по головах та обличчях.

Юнаки спробували дати відсіч, однак зловмисник почав чинити опір. Під час затримання нападник покусав руки одного з потерпілих. Вгамувати і затримати дебошира вдалося тільки правоохоронцям. Хлопці отримали тілесні ушкодження у вигляді різних порізів.

Слідчі відділу Луцького МВ УМВС України у Волинській області порушили кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого 296 (хуліганство) КК України.

Розглянувши матеріали справи у відкритому судовому засіданні, Луцький міськрайонний суд Волинської області визнав підсудного винним та призначив йому покарання у вигляді чотирьох років позбавлення волі.

Однак на підставі ст. 75, 76 КК України суд звільнив засудженого від відбування призначеного покарання, якщо останній протягом двох років іспитового строку не вчинить нового злочину.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: кримінал
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Пляшкою пива злодій побив трьох хлопців
16 серпень, 2012, 15:58