Бондарю «не світять» штрафи за порушення правил паркування. ФОТО. ВІДЕО

Бондарю «не світять» штрафи за порушення правил паркування. ФОТО. ВІДЕО
"В Україні всі рівні перед законом і новою поліцією - чи ти генерал, чи прокурор, чи хто-небудь інший", - такими були слова президента України Петра Порошенка після запуску Національної поліції.

Та вчора, 16 березня, на площі Воз’єднання в Луцьку склалася ситуація, яка переконливо довела зовсім протилежне. На тротуарі так, як це і має бути, припаркувався автомобіль депутата Волинської обласної ради Володимира Бондаря, - повідомляється на сайті 0332.ua.



"На місце порушення ПДР прибула патрульна поліція. І вже б здавалось, всі докази є, тільки фіксувати їх у протоколі та виписувати штраф. Та не все так очевидно. Хлопці у формі покрутились біля авто, поговорили по телефону і... і все! Не дочекавшись власника авто, правоохоронці просто постояли декілька хвилин і не фіксуючи правопорушення, поїхали з місця події. Натомість, відразу ж за мить після цього у автомобіль посеред тротуару сів водій та припаркувався у відведеному для цього місці. Все це зафіксовано на відео", - йдеться у дописі.


Виникає питання, чому одних штрафують та ще й роблять на цьому піар, а інші як їздили, «чхавши» на всі правила дорожнього руху, так і їздять...


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
так покажіть номери патрульних.продажних
Відповісти
кожен день проходжу біля стоматполіклініки на пр. волі, там самовільна стоянка на тротуарі для працівників закладу, там би також слід було б навести порядок
Відповісти
Та в цій поліції знову бардак починається, враховуючи високу з/п деякі поліціянти після роботи доїзжають домів ледь-ледь, під шафе і добряче. де мораль?
Відповісти
Заказуха.
Відповісти
Автору дякую, що так об'єктивно висвітлює дану ситуацію. Ми з напарником прибули на місце події, де чекали на водія близько 40 хвилин, за цей час пройшли всіма офісними приміщеннями біля яких припаркована автівка, але охоронці одного з приміщень відповіли що такого працівника в них немає і можливо в іншому вході в будівлю може знаходитись, далі в інших офісних приміщеннях було закрито. Зрештою прохожі громадяни підсказали що так дійсно дане авто належить Володимиру Бондару, якого нажаль так і не вдалось дочекатись. Відповім далі на звинувачення в нашу адресу, і якщо ви АВТОРЕ не знаєте всіх нюансів, прогалин і реалій законодавства то спочатку краще ознайомтесь, а тоді про це так гучно говоріть.
1. Протокол в даній ситуації не виписується.
2. Процедура складання постанови без водія є неможливою, так як механізмів такого притягнення в Україні ще немає.
3. Дане правопорушення нами було зафіксовано на реєстратор.
4. Якщо ж ви такий свідомий і небайдужий потрібно було б підійти зі зйомкою да даної особи, коли вона підходила до авто і викликати патруль поліції відразу.
Походу цієї всієї ситуації біля даного авто крутився чоловік, який активно фотографував даний автомобіль та знімав на відео, коли ми запитали в нього чи він є заявником по даному факту, він відповів що ні. Запитував в нас чи буде притягнутий до відподальності даний "автомобіль", згодом я даній особі роз'яснив всю процедуру і також неможливість притягнення авто чи складення адмін.матеріалів без водія. А те що згодом підійшов водій даного транспорту це не новинка наших "високопосадовців" та інших порушників правил дорожнього руху, які стоять і ховаються за куточком, чекаючи коли патруль поїде.
Надалі прошу Вас висвітлювати ситуації, що складаються об'эктивніше.
Відповісти
то водій Палиці виявляється лох потрібно було і йому зачекати поки патрульні побігають кабінетами і поїдуть
Відповісти
Останні новини
Бондарю «не світять» штрафи за порушення правил паркування. ФОТО. ВІДЕО
17 березень, 2016, 09:18