Українці створили мобільний додаток для взаємодопомоги

Українці створили мобільний додаток для взаємодопомоги
Українські розробники випустили унікальний мобільний додаток Chummy, що спонукає людей частіше допомагати один одному. Це - соцмережа, в якій користувач зможе звернутися за допомогою в будь-якій ситуації.

Про це повідомляє JoInfo.

На відміну від Facebook, Twitter та інших соціальних мереж, орієнтованих виключно на обмін інформацією, Chummy створює умови для більш тісної і продуктивної взаємодії між користувачами. Людина, що зіштовхнулася з будь-якою повсякденною проблемою, може прямо попросити про допомогу оточуючих і максимально швидко знайти того, хто зможе йому допомогти.

«Chummy - це можливість отримати допомогу в будь-якій ситуації. Причому, допомога може бути як інформаційною, що передбачає пораду чи рекомендацію, так і цілком реальною. Для цього досить створити на карті точку і описати свою проблему. Інші користувачі зможуть прочитати повідомлення і допомогти вам. У залежності від ситуації, послання можна адресувати друзям, сусідам або випадковим користувачам, які опинилися поруч», - повідомляють розробники.

Підґрунтям для створення програми стали зміни в менталітеті та образі мислення населення, викликані демократичними перетвореннями в країні. Українці готові приймати більш активну участь у суспільному житті і хочуть бути корисними іншим людям. З Chummy безкорислива взаємодопомога дуже скоро перестане бути виключно західною тенденцією, оскільки ідея програми полягає в тому, щоб зробити людей більш відкритими, готовими йти на контакт і допомагати один одному.

Chummy вже доступний в AppStore, також скоро стане доступний і для користувачів Android.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Українці створили мобільний додаток для взаємодопомоги
16 березень, 2016, 23:31