На Львівській люди змушені чекати тролейбус довше 40 хвилин

На Львівській люди змушені чекати тролейбус довше 40 хвилин
У Луцьку жителі Львівської скаржаться на тролейбусний маршрут.

Жителі вулиці Львівської змушені чекати на тролейбус № 4 щонайменше 40 хвилин. Про це лучани повідомили Луцькому міському голові Миколі Романюку під час прямого ефіру на телеканалі «Нова Волинь» 16 березня, - повідомляє VIP.

«Ціни на тролейбус підвищили, але дуже погано їздить «четвірка». До того ж, на жодній зупинці немає графіка руху тролейбуса. І люди просиджують 40–45 хвилин, чекаючи тролейбуса», – поскаржилася мешканка Львівської пані Олена.

На це Микола Романюк відповів, що такі часові проміжки між прибуттями тролейбусів, а також відсутність графіків руху не є нормою. Тому пообіцяв негайно з’ясувати причини такого явища.

Він також додав, що цьогоріч міська влада збільшить кількість курсуючих тролейбусів за рахунок купленого в Польщі транспорту, що вже був у вжитку. Адже один новий тролейбус коштує 4,5 мільйона гривень. Тож, зі збільшенням кількості транспорту скоротяться часові проміжки між приїздом тролейбусів на зупинки.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А те що з 33 (зупинка літака) їде тільки 9 та 3 з маршуток і два тролейбуси то нічого? Зранку буває стоїш і всі маршрутки на 40-й....чекаєш, чекаєш....о, їде маршрутка.....набита, як консерва, зате 40-ві маршрутки пусті..... То я думаю, що можна вже було б пустити через молоді до проміня якусь маршрутку, особливо зранку, коли всім треба 9 та 3 маршрут
Відповісти
люди тролейбусами не їздять це транспорт для ВР Худоби.
Відповісти
Останні новини
На Львівській люди змушені чекати тролейбус довше 40 хвилин
17 березень, 2016, 09:37