Горохівська рада ухвалила звернення до Арсенія Яценюка щодо російських вантажівок

Горохівська рада ухвалила звернення до Арсенія Яценюка щодо російських вантажівок
Горохівська райрада ухвалила звернення щодо заборони транзиту російських вантажівок.

Повідомляє Прес-служба Волинської обласної організації ВО "Свобода".

16 березня 2016 року з ініціативи фракції ВО «Свобода» Горохівська райрада ухвалила звернення до Прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка щодо недопущення транзиту російського вантажного транспорту територією України.

Текст звернення зачитала голова Горохівської районної «Свободи» Валентина Магурчак. Проект рішення підтримали 27 депутатів. При цьому сім депутатів утрималися, а шість – не голосували.

Звернення містить вимогу до уряду Арсенія Яценюка невідкладно заборонити транзит російських фур українською територією та скасувати зрадницьке за змістом і суттю рішення про відновлення такого транзиту з 25 лютого 2016 року.

«В умовах російської агресії та окупації частини української території чинна влада зайняла позицію загравання з Російською Федерацією. Попри численні звернення до світової спільноти щодо посилення економічних санкцій проти Росії, уряд Яценюка досі не пішов на цей крок проти агресора. В Україні успішно працюють російські банки, підприємства та установи. Попри гучні обіцянки про конфіскацію майна російських компаній у відповідь на окупацію Криму та Донбасу, чинна влада не зробила в цьому напрямі фактично нічого. Навпаки, складається враження, що основним змістом її діяльності сьогодні є захист російських економічних інтересів у нашій державі», – зазначено в документі.

«Ми вимагаємо від найвищої влади припинити лобіювати інтереси олігархів та російських окупантів в Україні, не здійснювати політики подвійних стандартів щодо агресора і повністю зупинити транзит російського вантажного транспорту територією України», – наголошено у зверненні.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ці машини треба палити війна так війна
Відповісти
Спали собі хату.
Відповісти
Останні новини
Горохівська рада ухвалила звернення до Арсенія Яценюка щодо російських вантажівок
17 березень, 2016, 11:27