Клімчук пішов із торбою подарунків в народ

Клімчук пішов із торбою подарунків в народ
Волинська влада передала 1 200 передноворічних подарунків одиноким пенсіонерам, інвалідам, багатодітним родинам та ветеранам війни – керівники області вручили продуктові нароби, вартістю 100 гривень кожен.

Про це інформує прес-служба облдержадміністрації.

До подарункових наборів поклали борошно, макарони, гречку, ковбаси, цукор, майонез, яблука, олію та цукерки. Як запевняє прес-служба, харчі придбано за кошти волинських меценатів та обласного благодійного фонду «Рідна Волинь».

Голова облдержадміністрації Борис Клімчук та його заступник Віталій Карпюк особисто передали продуктові набори директорам територіальних центрів області, які на місцям в районах і містах вручать одиноким пенсіонерам, інвалідам, багатодітним родинам та ветеранам війни.

«Успішні та забезпечені люди поділилися своїми статками, аби допомогти тим, хто найбільше цього потребує. Це - добра традиція. Подібного роду акції на Волині переросли уже в системну роботу, адже суть держави якраз і полягає у прагненні справедливого розподілу суспільних благ. У цьому – її моральна складова»», - зазначив Борис Клімчук.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Клімчук пішов із торбою подарунків в народ
28 грудень, 2011, 14:55
У Маневичах назріває бунт
28 грудень, 2011, 14:25