У Луцьку прибирають узбережжя Сапалаївки. ФОТО

У Луцьку прибирають узбережжя Сапалаївки. ФОТО
В обласному центрі Волині стартувала акція із загальноміського прибирання водних об’єктів. Сьогодні лучани взялися за прибирання узбережжя річки Сапалаївка.

Про це йдеться на сайті Волинська правда.

Загальноміська толока розпочалася вранці поблизу дитячої залізниці за Палацом учнівської молоді Луцька. Так, прибирання річок приурочене до Всесвітнього дня охорони водних ресурсів, яке відзначатимуть 22 березня.

















За словами начальника відділу екології Луцької міської ради Бориса Сороки, наше місто бере воду із артезіанських джерел, однак чимало міст України користуються водою із поверхневих водойм. Саме тому, каже Сорока, надзвичайно важливо підтримувати чистоту та порядок на водних об’єктах і не допускати їх забруднення.

Тож, лучани долучилися до всеукраїнської толоки і взяли участь у прибиранні місцевих річок. Зокрема, сьогодні в Луцьку працюють 23 групи, серед яких і студенти навчальних закладів. Їхнє завдання – вздовж дитячої залізниці розчистити територію від твердих побутових відходів, які одразу вивезуть на полігон у Брище. Окрім того, до акції долучилися й працівники ЖКП №3, завданням яких є розчистити територію від сухих гілок.





















Сьогодні роботи відбуватимуться від вулиці Франка до Задворецької. Трохи згодом прибирання відбудеться й на Омелянівці, Жидувці та на річці Стир.

По завершенню загальноміських толок найкращих прибиральників відзначать подяками міського голови.






































Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Пахайте раби
Відповісти
ЛЮДИ роблять добру справу, але БИДЛО за тиждень знову все зас\ре. Потрібно цю проблему вирішувати таким чином, щоб у Луцьку не було зон "вільних" від прибирання і прибирання не здійснювалось раз на рік, було постійним.
Луцьк зас\аний по самі вуха.

ПС.УЗБЕРЕ́ЖЖЯ, - Берег; смуга землі, місцевість уздовж берега моря, озера, великої річки.
Відповісти
О потрібно вечором сміття викинути
Відповісти
Розвели лохів на трудодні.
Відповісти
Помнится, где-то в середине 60-х из Сапалаевки в районе СШ№9 вытащили целый немецкий мотоцикл с коляской и пулеметом и кучу прочего военного инвентаря. Может и сейчас что найдут.)))
Відповісти
а зараз витащать целую бочку з німецьким лайном .Заходь кацапьонок почастуємо.
Відповісти
І де тут лучани? Класичний, кілька років натюрморт. Сміття, сміття,сміття. На фото вічний цар Борис. Кросівки його гарні, Гламазда з руками в кишенях.Студентів кілька.Мішок чорний із сміттям.Сад батанічний Коцана із рожевим слоном.Через річку в смузі прибережній олігархи будують хатки !?!?!?!? А цар Микола в Барабасі пиво п'є.
Відповісти
Загнали студентів( не рабів)) на примусові роботи. Дивишся на цей совок і згадуєш фрази на майдауні про вільних людей))))
Відповісти