«Інші» на ZIKу: Ілля Пономарьов

«Інші» на ZIKу: Ілля Пономарьов
У суботу, 19 березня, о 23.00 в ефірі телеканалу ZIK вийде другий випуск спецпроекту «Інші» із ексклюзивним інтерв'ю росіянина Іллі Пономарьова – єдиного депутата Держдуми, який голосував проти анексії Криму.

«В ці дні, два роки тому, відбулось те, що ми називаємо анексією Криму, а більшість росіян – «поверненням півострова в рідну гавань»... За ратифікацію так званого договору входження Кримського півострова до складу РФ у Державній Думі проголосувало 445 депутатів з 450-ти. Четверо були відсутніми, один – проти. Цим єдиним і був наш герой Ілля Пономарьов – на той момент чинний член Держдуми Росії. Відтак, мені хотілось зрозуміти не просто мотиви його рішення, а й його бачення справжніх причин і наслідків того, що сталося», – розповідає Сергій Смальчук, автор та керівник спецпроекту «Інші».

Після свого демаршу Пономарьов був позбавлений депутатської недоторканності, далі проти нього під надуманим приводом порушили кримінальну справу і навіть присудили заочний арешт. Аби не потрапити за ґрати, він був змушений виїхати з Росії і нині більшу частину часу проводить у США. 


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.