Протистояння триває: Гузь проти Гунчика

Протистояння триває: Гузь проти Гунчика
Вкотре народний депутат України Ігор Гузь з парламентської трибуни звернувся з проханням до Президента України Петра Порошенка звільнити голову Волинської ОДА Володимира Гунчика.

«Пане Президенте, минув місяць, і Ви принципово не хочете відправити у відставку голову ОДА. Тоді, я, як народний депутат України поінформую про роботу голови Волинської ОДА Володимира Гунчика за місяць часу», - сказав він, - зазначив народний депутат з парламентської трибуни.

Також Ігор Гузь зачитав й інформацію про те, що волинським чиновникам загрожує 12 років ув'язнення за крадіжку 7 мільйонів. Тоді при будівництві на Донбасі замість залізобетонних конструкцій підрядні товариства використали морські металеві контейнери, які значно дешевші.

Журналісти "ВолиньPost" вирішили поцікавитися у народного депутата, з якою метою він зробив таку заяву.

"Я не претендую на місце Гунчика, тому що виконую обов'язки народного депутата. Мене люди вибрали. В Адміністрації Президента всі знають, що я не лобіюю нікого на місце голови Волинської облдержадміністрації, я знаю, що є декілька кандидатів, які розглядалися. Але це кандидати не від Ігоря Гузя, а від Блоку Петра Порошенка", - зазначає Ігор Гузь.

"Претенденти на місце голови ОДА є з Волині, є з Рівненщині. Є колишні силовики", - додав депутат.

На питання "Чи знаходиться зараз на посадах люди, які претендують на місце очільника Волині?" Ігор Гузь відповів: "Якщо людина є депутатом місцевої ради, то вона на посаді, чи ні?".

Також ми поцікавились, що з приводу такої заяви думає голова Волинської ОДА Володимир Гунчик.

"Я висловлювання цього хлопця не коментую", - заявив Володимир Гунчик, пояснюючи це тим, що народному депутату слід звернутися до психіатричної лікарні.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Гунчик, Гузь
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 35
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
За жінкою дивися. Весь луцьк сміється. Хай шпига охороняє!!!!
Відповісти
Ти дивись за своїм нічого вже охороняти
Відповісти
розпустила язика...
Відповісти
"Все беды на земле от людей маленького роста". Сталин, Гитлер,і на кінець - Гунчик. О це круто.
Відповісти
і зуби скрегочуть ві того, що пан Гузь зазіхає на святе - на Губернатора Гунчика. Як він сміє: він ще під стіл ходив, а пан Гунчик вже флагман українського автопрому продавав))) Завод, який нашу БМВ випускав. Пан Гузь в депутати з бідняків пішов, а пан Гунчик з міліонерів на держслужбу подався, собі у збиток. ..)))
Відповісти
Все гарно критикує пан Гузь,насам перед нехай надасть
відповідь,чому?він як молода, спортивна та патріотична людина
що закликала до створення європейської держави.Нестояв в лавах перших МОБІЛІЗОВАНИХ ПАТРІОТІВ першої хвилі мобілізації.А тихенько зник з політичного небосхилу.І зараз знову заликає ,як в совковому фільмі ВОЛГА-ВОЛГА (товарищи к топкам,к топкам).
Відповісти
Закон треба читати
Відповісти
Гузь із бідної сім'ї та з не великого району!Про те амбіцій у нього хоч відбавляй тільки шкода що ці амбіції побудовані тільки на " бла - бла".Реальних дій від нього не було і не буде це "0" без палички!Гусь моя тобі порада займись чимось корисним хоч для себе.Для людей нічого не роби ми вже всі знаємо чого ви варті!
Відповісти
зате гузь має гарного тестя суддю колядника
Відповісти
Факт і прізвища...Какашкін!
Відповісти
Це не протистояння це агонія Гузя.
Спитають на Страшному суді - а що ти вош робила на Землі?
А боровся з Гунчиком щоб залізти в корито і нажертися помиїв.
Відповісти
Жарт, який повторюється двічі - вже не жарт,а тричі - клініка. Лікаря! Лікаря ! Пацієнт з палати №6 вважає себе депутатом! Санітари! Агов!
Відповісти
Я би порекомендував Гузю покерувати хоча би маленькою буд.бригадою іпопробувати побудувати принаймі сільського сарайчика після чого можливо появиться якісь розуміння життя а так тільки дешевий популізм і задурманювання простих людей
Відповісти
Я точно знаю, що Гузь читає цей коментар) Ти краще скажи чому ти так любиш гроші??? І владу теж любиш)))??? А чи залишилось місце любити Україну?
Відповісти
А хто не любить гроші!!!???Чим думав тим і запитав.
Відповісти
Всі ці нападки Гузя-дурне. Люди добре знають хто є хто. В такий,важкий час, Гунчик нормально,спокійно прцює.
Відповісти
Гузь з сім'ї комуняки-партократа, там і навчили як "кар'єру" робити! :)))
Відповісти
Був випадок, Гузь махаючи деп.посвідченням вимагав зробити дезинфекцію туалету в дитячому лагері с.Гаразджа і зробили, оце була справжня робота, а ви про шахтарів, губернатора пишете. Було щось в житті Гузя, що зміг зробити, що йому по плечу.
Відповісти
Гунчик також не з сім"ї олігархів, якщо хтось не знає. І з району не самого передового - Камінь_каширського. Добився в житті всього сам без підтримки батьків - від простого інженера до керівника автозаводу- і без зайвого крику з трибун. "Тихо їхав". Хоча амбіції йому також допомогли. З повагою до його наполегливості без крику і тупості.
Відповісти
Встрєтілісь два одіночества... А найсмішніше коли писаки гунчика вище гузя ставлять. Люди з автозаводу плакали від щастя, коли гуня від них йшов.
Відповісти
Гузь один з небагатьох, хто має хоробрість критикувати обласну владу. Всі інші "опозиціонери" тихо сидять на підхваті у Директорії, отримують офіси по 1 гривні в місяць (і не тільки офіси) за лояльність до тих, кого їхні партійні боси так активно критикують в Києві)
Відповісти
скоро на пост Генерального прокурора назначать корєша Гузя - Луценка, той дасть команду підлабузнику Чепіжаку - от тоді я не позаздрю Гунчику. Тримайтесь пане Володимире!
Відповісти
"Г" проти "Г" - закінчиться на "Г"
Відповісти
Блін та задовбали ви всі. Та робіть хоть щося. Критиквати всі мастаки . Гузя знає весь округ, і люди.І він занє, що робить.А чому ви ві так захищаєте гунчика, що він для вас класний? добре вам всім живеться? працівники ода живуть на 1000 ре, але гунчика захищають всеодно.значить добре.
Відповісти
Люде, а чого ви лізете в особисте життя. Думаю у кожного в нас, у кожного з нас, в особистому житті є про що копатися.
Відповісти
Гузь амбітний - так, багато говорить - так, багато робить - також так. Нам ще всім у нього повчитися ой як треба.
Відповісти
Невже так добре з гунчиком? з тим жмотом. копійки лишньої не дасть. та він і на людей не дивиться.
Відповісти
а слабо показати гарну роботу?
вийти з кабінету і почути людей?
Відповісти
Свободу Гунчику.Де ці підлабузники свободівці.Беріть прапори і до обл.ради з гаслами Свободу Гунчику!!! Випустіть на свободу Гунчика!!! Гузь тобі респект і уважуха.Так тримати!!!
Відповісти
От Гузь розумно зробив - пішов на округ де його ніхто не знає і виграв вибори тобто здобув повагу (хоча як на довго всі ви здогадуєтесь). А щодо Гунчика - там де Володимир Петрович - там нема зарплат, нема поваги, одна зверхність і кумівство, у нього зараз в підпорядкуванні далека родичка працює, хоч це не законно! Пишіть що завгодно тільки Луцьк добре знає хто такі оті Гузь і Гунчик. ОДИН ОДНОГО ВАРТІ.
Відповісти
Мені Гунчик нічим не запам'ятався як губернатор, пам'ятаю майже всіх... І Француза, і Клімчука (цартво небесне - день народження сьогодні) і Бондаря...
А Гінчик якийсь губернатор ніачьом...Хай би йшов...А чи сам, чи Гузь, чи смішна Свобода буде його припрошувати то громаді все одно...
Відповісти
Нехай там що - а Гузь молодий і розумний політик!
Просто ми з вами,панове , не звикли говорити про проблеми в голос
Відповісти
Не кожному округу пощастило мати представника народу в парламенті, який би турбувався проблемами округу. Гузь молодець!
Відповісти
Да оте місце і залишилось щоб любити Україну!!!!
Відповісти
гунчик бери свою бабу галю і їдь до філарета
Відповісти