На Волині зросла кількість контрактників

На Волині зросла кількість контрактників
Ситуацію щодо укомплектування військових частин та інших підрозділів контрактниками обговорили під час засідання ради оборони області.

Про це повідомляє відділ інформаційної політики облдержадміністрації.

Кількість волинян, охочих працювати у професійній армії, зросла, якщо порівнювати цифри з тими, які військовий комісар області Роман Кулик повідомив два тижні тому.

Нині 186 мешканці краю уклали контракт на проходження військової служби. Разом із тим, то – лише 34% від завдання, визначеного Генеральним штабом Збройних сил України.

Традиційно під час засідання ради оборони області аналізували роботу в розрізі районів. Серед тих, де показники більші 50%, - Ратнівський та Горохівський. Решта районів не досягли навіть 40%. В окремих – узагалі патова ситуація, зокрема, у Шацькому, де фіксують 0%, себто жодного укладеного контракту.

- Загалом маємо позитивну динаміку, за винятком Шацького району, - наголосив голова облдержадміністрації Володимир Гунчик. – Намітилися зрушення у Старовижівському районі. Прошу всіх проаналізувати роботу й посилити. Вимагаю максимальної концентрації на цих питаннях.

Відтак, за дорученням голови облдержадміністрації й відповідно до рішення ради оборони області, робоча група, що аналізує діяльність у відповідному напрямку в районах, продовжить роботу на теренах Шацького краю, Любешівського та Любомльського.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не хочуть ані на контракт ані добровільно-примусово..Відчувають люди що щось не те відбувається в армії ...Зовсім щось не патріотичне та потрібне...
Відповісти