Луцький гурт стане одним із хедлайнерів Сорочинського Ярмарку

Луцький гурт стане одним із хедлайнерів Сорочинського Ярмарку
Луцький гурт стане хедлайнером одного з днів Сорочинського Ярмарку, що відбувається традиційно на Полтавщині.

Як пише УНІАН, гостем третього дня заходу і гуртом який закриватиме велику сцену ярмарку стане луцький ФІОЛЕТ.

Національний Сорочинський ярмарок офіційно відкрився 15 серпня в селі Великі Сорочинці Миргородського району Полтавської області.

У прес-службі Сорочинського ярмарку повідомили, що цього року заявку на ярмаркування подали близько 1400 учасників.

На ярмарку широко представлені продукти харчування і напої, одяг і взуття, вироби з хутра, текстильні товари, прикраси, садово-городній інвентар, сільгосптехніка і добрива, будівельні матеріали, мед, посуд.

Вперше цього року організовано ціле містечко майстер-класів «Сорочинська майстерня», яких очікується понад 20. Серед них - виготовлення ляльок-мотанок, писанок, оберегів, вишивок, народних прикрас, скульптура і гончарство, а також вироби з полімерної глини, фігурки з кульок.

Долучитися до історії і процесу виготовлення традиційних українських страв можна на майданчику «Ярмаркова смакота», який також вперше відкрито на ярмарку.

Під час проведення ярмарку щодня виступатимуть творчі колективи з України й інших країн, а увечері перед гостями і учасниками ярмарку виступлять: у середу - група «Алібі», у четвер - «Ярмаркові вечорниці» за участі Тетяни Садохіної і групи «Село і люди», у п'ятницю - група «Фіолет», у суботу - Олег Кензов, Ірина Островська і група «Авіатор».

З 15 по 18 серпня щодня об 11:00 гостей ярмарку вітатиме сам «Гоголь» і герої його творів, а з 21:00 у садибі Хиврі можна буде подивитися шедеври українського кінематографа.

До слова, разом із своїми колегами по музичному цеху, гуртом «Флайза», «ФІОЛЕТ» зіграє вихідними на «Заході» - одному з найбільших фестивалів України.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Шо фіолет, шо аіатор-одне гімно...
Відповісти
Останні новини
Луцький гурт стане одним із хедлайнерів Сорочинського Ярмарку
16 серпень, 2012, 17:00