У Старій Вижівці начальник місцевого автодору затопив ділянку учасника АТО. ФОТО

У Старій Вижівці начальник місцевого автодору затопив ділянку учасника АТО. ФОТО
Безпрецедентний випадок стався нещодавно у Старій Вижівці. Місцевий житель Воробець С. Ф., син якого виконує військовий обов'язок в зоні антитерористичної операції на Сході, прийшовши на облаштовану земельну ділянку, що була виділена синові, побачив справжнісінький потоп.

«Все навкруги було залито, землю, що була завезена - розмило. Не ділянка, а велике озеро. Хтось прорив канаву і вся вода з сусідніх ділянок і обійсть хлинула туди», - пригадує батько бійця.

Обурений чоловік звернувся до селищного голови Семенюка В. І. Той сказав, що він скерував екскаватора, бо мешканці тієї вулиці скаржилися на підтоплення. A так як сам там не був, то пообіцяв розібратися і виправити помилку.

За тиждень ситуація не змінилася – вода продовжувала прибувати.
На сьогодні рівень трішки знизився.

Зазначимо, що на неодноразові звертання батька героя ніхто не реагує.

Місцеві мешканці це пояснюють тим, що сусідом, від «палацу» якого прорита канава на ділянку учасника АТО, є начальник Старовижівської філії автодору Янчук М. П., заслужений будівельник України, колишній регіонал.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 16
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Спалить РЕГІОНАЛА!!!!!!!
Відповісти
а ще порубати, повісити, втопити, застрелити, зарізати...
Відповісти
Таке висказування можуть озвучувати люди далекі від інтелегенції, люди далекі від цивілізації. Незнаючи людини кидати такі страшні вироки. Люди отямтель! Зло породжує зло!!!!
Відповісти
не спалиш бо має індульгенцію від нинішньої влади
добре примазався
замість того щоб люструвати йому дали звання заслуженого будівельника
а й справді вміє будувати за рік що клав асфальт на Гуту виріс новий палац
Відповісти
Канаву засипати,і в ній того "начальника" рига заодно
Відповісти
гарну ділянку атошнику дали відчувається повага влади до захисників рідної землі у самій долині куди вода зтікає забрати ділянку у родича голови і поміняти на ділянку бійця хай родину голови топлять тоді буде справедлво
Відповісти
Зробити йому нещасний випадок та й все!!!
Відповісти
Скільки ще будуть терпіти тих ригів нормальні люди ?
Відповісти
В селищі зробили філію облавтодору і приєднали місто Камінь-Каширський, як дільницю. Село рулить. Чому? Бо там регіонал. І Ви ще хочете порядку. В Камені-Каширському толковий начальник, поки керував сам без цього регіонала-порядок був в районі. Люди в автодорі заробітну плату не отримують, а цей палац будує.Ніякої поваги до АТОшників, нічого людського.
Відповісти
Миколу на гіляку. Філію автодору зробити в Камені-Каширському. Якщо ні-тоді обласну держадміністрацію поставити з центром в Камені-Каширському. Логічно?????Нехай задумається пан Гунчик.
Відповісти
Скоро люди зроблять самосуд Янчукові а атошники поможуть-требаж такою гнидою народитись як тільки земля таких носить-ганьба.... .
Відповісти
Ніхто з Вас там не був, не бачив, а бруду вилили на людину..... Український народець зомбований....
Відповісти
Пропоную журналістам проїхатися районами, де цей пан очолює автодор і поспілкуватися з працівниками? А панові Мирці давно уже пора задуматися, що він "розвалює" автодор.
Відповісти
До об`єднання Камінь-Каширського автодору із Старовижівським автодором, Камінь- Каширський автодор працював 2-3 дні в тиждень, і все було окей, після об`єднання з передачею збитків 712 тис. грн., заборгованістю заробітної плати 400 тис. грн., заборгованості в матеріалах 1млн. 600 тис. грн., розваленою залізничною колією і асфальтобетонним заводом. Почали працювати повний робочий тиждень, погасили борги, відремонтували колію і АБЗ., комусь стало працювати погано!!!!!!! Коментарі, як кажуть, відсутні.
Відповісти
Не розказуйте казок панове. Ви довели автодор до ручки. В СЕЛІ СТАРА ВИЖВА-ФІЛІЯ АВТОДОРУ. РЕГІОНАЛ З МАЙДАНІВЦЕМ ВСЕ ВИРІШИЛИ. ГНАТИ МИРКУ ТА ЯНЧУКА
Відповісти
Так званого заслуженого будівельника видно на в'їзді в Стару Вижву, "дорога - скло" по якій і проїхати не можна. І така тенденція скрізь по селищі!!! А ще і зарплату не платять. у деяких працівників заборгованість з грудня місяця!!! Зато в пана Янчука хороми і недоторканність вседозволеність!!! Людина не ефективно працює і це добре видно!! Звільнити!! і нема ніякої різниці до якої партії належить,неефективний-ГЕТЬ!!!
Відповісти
Останні новини
У Старій Вижівці начальник місцевого автодору затопив ділянку учасника АТО. ФОТО
20 березень, 2016, 12:14