У Луцьку нагородили переможців Міжнародного Чемпіонату комп'ютерних талантів «Золотий Байт 2016»

У Луцьку нагородили переможців Міжнародного Чемпіонату комп'ютерних талантів «Золотий Байт 2016»
У неділю 20 березня в Бізнес Академії практичного менеджменту PMBA відбулося нагородження учасників регіонального фіналу Міжнародного Чемпіонату комп’ютерних талантів «Золотий Байт 2016».

Нагадаємо, що цього року мали змогу представити свої роботи 24 учасника в межах шести номінацій: Junior Competition, Startup Challenge, Web-project, Game Design, Mobile Development, Character Design, - повідомляють організатори.

Критерії для оцінювання, які були розроблені головними організаторами чемпіонату, допомогли нашим суддям об’єктивно оцінити роботи учасників.

У членах журі були представники компаній, які стали нашими партнерами при організації регіонального туру «Золотого Байту»: генеральний партнер - «Наш Край», офіційний партнер - «Adrenalin City», партнери - «SoftWest Group».

Абсолютно всі учасники Золотого Байту отримали відзнаки та призи – сертифікати в Adrenalin City та знижки у iCity.

У номінаціях Character Design відзначили 2 призових місця: Панасюк Валентин – 1 місце за проект «Мібу» (нагороджений грамотою та жорстким диском пам’яті, знижкою в iCity), Сиротюк Марія – 2 місце за проект «Фея» (нагороджена грамотою та сертифікатом в Адреналін Сіті на 500 грн).

У номінації Startup Challenge 1 місце команда: Сальніков Олексій та Бекирук Нікіта за проект «Система автоматизації виробничих комплексів» (нагороджені сертифікатом від мережі супермаркетів «Наш Край» на 2000 грн на покупку у магазині iCity), 2 місце Дорошенко Іван за проект «Розумний дім» (нагороджений грамотою та сертифікатом в Адреналін Сіті на 500 грн).

Панасюк Валентин та команда Сальнікова Олексія і Бекирука Нікіти 23-24 квітня 2016 року будуть представляти Волинь на світовому рівні у місті Києві.

Усіх вітаємо з перемогою та з участю. Хлопцям бажаємо успіхів у справі, якою вони зайнялися!


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку нагородили переможців Міжнародного Чемпіонату комп'ютерних талантів «Золотий Байт 2016»
21 березень, 2016, 14:11