У Ковельській колонії співали маленькі діти. ФОТО

У Ковельській колонії співали маленькі діти. ФОТО
У Ковельській виховній колонії вперше відбувся перший етап конкурсу «Юні дарування» серед дітей працівників установ виконання покарань області.

Про це повідомила старший інспектор у зв’язках із ЗМІ та громадськістю управління ДПтС України у Волинській області Ольга Купчинська.

У конкурсі, який відбувся 14 серпня, також взяли участь діти працівників управління державної пенітенціарної служби у Волинській області.

Кожен з виконавців виступав у своїй віковій категорії - від 7 до 12 років. Десятирічна Іванна Голубчук виконала «Пісню крокодила Гени» під акомпанемент фортепіано. Ганна Корж жартівливою піснею «Потішки» розвеселила публіку. Здивувала глядачів і Інна Климук, яка заспівала пісню «Кажуть мама й тато». А Каріна Амза у національному строї із піснею «Мамина сорочка» зірвала бурхливі оплески.



Заступник начальника управління Юрій Безушкевич подякував батькам та вчителям за роботу із дітьми, а керівництву колонії – за допомогу в проведенні родинного свята.

Виступ юних талантів оцінить журі у Центральному апараті державної пенітенціарної служби, а також визначить, хто із них представлятиме Волинь у фіналі цього конкурсу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
мені сподобалось як співала Каріна
Відповісти
Дуже дякую !!!!!!!!
Відповісти
мені сподобалось як співала Каріна
Відповісти
Останні новини
У Ковельській колонії співали маленькі діти. ФОТО
17 серпень, 2012, 10:19