Кубок міського голови залишився у Володимирі-Волинському. ФОТО

Кубок міського голови залишився у Володимирі-Волинському. ФОТО
На вихідних у Володимирі-Волинському пройшли змагання VІІ міжнародного турніру з волейболу на Кубок міського голови.

Участь у змаганнях узяли десять команд з Володимир-Волинського, Іваничівського, Любешівського районів, міст Володимира-Волинського та Грубешова (Республіка Польща), - повідомляє Володимир Медіа.

На початковій стадії турніру команди були розділені на три підгрупи, у яких ігри проводились за коловою системою. Відповідно до результатів групового етапу турніру, було сформовано фінальну трійку претендентів на перемогу: команди «Володимир», агротехнічного коледжу та колектив з Грубешова.

У першій грі «Володимир» легко обіграв студентів агротехнічного коледжу і отримав перемогу 2-0. У наступній грі володимирчани зустрічалися з польськими волейболістами. Гра видалась напруженою і важкою для обох команд, але сильнішими виявилися гості з Грубешова 2-1.

Коли більшість вболівальників та учасників змагань уже змирились з втратою першого місця нашими спортсменами, останнє слово сказали гравці агротехнічного коледжу. Зібравши волю в кулак та віддавши усі сили в останній грі, вони зробили, як на той час здавалося, неможливе – перемогли команду «Грубешов» з рахунком 2-1.

Ця перемога жодним чином не вплинула на турнірне становище студентської команди, яка посіла ІІІ місце, але дала можливість отримати перемогу у фестивалі гравцям команди «Володимир». Польські волейболісти посіли в результаті ІІ місце.

Усі команди-призери, окрім аплодисментів вболівальників та позитивних емоцій, отримали дипломи та кубки від організаторів турніру: відділу у справах молоді та спорту міськвиконкому та обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.