Луцькі ветерани взяли срібло на міжнародному турнірі з футзалу в Польщі. ФОТО

Луцькі ветерани взяли срібло на міжнародному турнірі з футзалу в Польщі. ФОТО
19-20 березня гравці луцької команди “НІКО Ветеран-Лучеськ” брали участь у міжнародному турнірі з футзалу у польському місті Кросно на Кубок Президента Міста.

Йдеться на сайті Луцької міської ради.

Суперниками лучан були шість команд з різних куточків Польщі, команда футбольного клубу “Партизан” з Словакії та давні друзі з футбольного клубу “Адамс” (Брест, Білорусія).

За регламентом змагань вісім команд учасниць були поділені на дві групи, в яких в одне коло визначали по дві кращі команди, які продовжували боротьбу за медалі.

Впевнено провели всі попередні поєдинки луцькі ветеранівці.

У першому поєдинку лучани переграли брестський “Адамс” з рахунком 5:1. В другому — перемога над командою з міста Кракова з рахунком 4:2.

Третя гра з командою міста Варшава стала вирішальною у розподілі місць у групі. Тому вона пройшла обережно з обох сторін і в кінцевому результаті завершилася бойовою нічиєю 3:3.

Набравши сім очок лучани зайняли перше місце в групі, а брестський “Адамс” - друге з шістьма очками.

У першому півфінальному матчі луцькі ветерани переграли команду “Партизан” з польського міста Бардейов з рахунком 4:2, а у другому півфіналі — команда господарів з міста Кросно, лише за серією пенальті після нічиєї в основний час, з рахунком 2:2 взяла гору на брестським “Адамсом”.

В матчі за третє місце між командами “Партизан” (Бардейов) та ФК “Адамс” (Брест) перемогу з мінімальним рахунком 3:2 отримали польські ветерани і стали третіми.

Окрасою турніру стала фінальна гра між господарями майданчика, командою міста Кросно та “НІКО Ветеран-Лучеськ”. Вже на 10-й секунді лучани відкрили рахунок, відзначився Роман Степанов. За п'ять хвилин Сергій Піддубний подвоює рахунок. Проте під завісу першого тайму лучани пропускають гол у свої ворота.

На початку другої половини тренер лучан Василь Кохановський забиває третій м'яч. Лучани стали грати на утримання переможного рахунку, а господарі навпаки наростили темп. Їх зусилля увінчалися успіхом і за тридцять п'ять секунд до завершення основного часу зрівняли рахунок 3:3. Долю матчу вирішила серія шестиметрових штрафних ударів. Господарям “допомогли “ рідні стіни і вони були влучнішими 3:1.

Отож, лучани знову другі на престижному міжнародному ветеранському турнірі, а господарі — переможці.

На урочистому закритті команда міста Луцька нагороджена Кубком, дипломом, а гравці — цінними подарунками.

Також організатори відмітили та нагородили спеціальними призами кращих гравців турніру серед яких і двоє луцьких ветеранів. Роман Стапанов, забивши сім м'ячів, став кращим бомбардиром, а Сергія Піддубного за його філігранну техніку володіння м'ячем визнано кращим гравцем.



Вітаємо команду з черговим успішним виступом на престижних міжнародних змаганнях і зичимо нових перемог.



Також висловлюємо слова вдячності за підтримку участі команди у даних змаганнях Олександра Нікітіна.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Саня молодець на таких патріотах і побудований весь спорт на Украіні
Відповісти
Нікіта то Нікіта,на валюті і я патріот, а от Міша піджак, Юс, Валік лисий, Чабан - просто красавели і справжні Спортсмени!!!
Відповісти
Останні новини
Луцькі ветерани взяли срібло на міжнародному турнірі з футзалу в Польщі. ФОТО
21 березень, 2016, 22:29