Ігор Лапін «наїхав» на Хатію Деканоїдзе

Ігор Лапін «наїхав» на Хатію Деканоїдзе
" Шановна Хатія...... Вас що заслали в Україну для збурювання повстань? Спочатку Вінниця, потім Чернівці. Не можете розібратись? Ідіть геть! " - звернувся до Хатії Деканоїдзе - начальника Національної поліції України на своїй сторінці у фейсбуці народний депутат України Ігор Лапін.

Причиною такого звернення стала нещодавно опублікована в інтернеті стаття, яка розповідала про роботу заступника начальника управління організаційно-аналітичного забезпечення та оперативного реагування Майбороса Володимира Вікторовича.

Володимир Майборос, за інформацією сайту terror.in.ua, був посібником терористів ДНР та особисто піднімав прапор Донецької народної республіки – на це звернув увагу в мережі «Фейсбук» блогер Михайло Шморгун.





Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хоч Лапін і "редіска" зі своїм задньо лизом Шпигою, але хочу сказати що тут він правий!Ці грузинки задовбали разом із Аваком баб до косити, реформаторі хренові.Як людина може провести правильну реформу,атестувати працівників, зробити підбір кадрів які б розкривали злочини, якщо вони жодного для не працювали до цього в органах.Ідіть геть разом із своїм Кроликом не мордуйте людей!
Відповісти
Не геть, а ретельніше працювати! Хатії варто усіх цих "огірків", просякнутих міліцейським корумпованим розсолом, вивернути з мєнтовської бочки. Потім ретельно помити цю бочку, щоб і на стінах цього смердючого бруду не було. А вже потім набирати чисті огірки, для нового засолу.
Відповісти
Наіхав на Хатію бо шпизі кінець і тепер думае як його спасти
Відповісти
Більш без характерного як Шпига годі і шукати!Боіться не сісти в крісло паровоза сполученням міліція - поліція?Іди собі спокійно добудовуй будинок чи приватизуй службову квартиру в ново будові і незабудь забрати з собою дикобраза Поліщука,який самий "чесний" пройшовши переатестацію поліцейський,який без американських президентів на посади не призначає і рулить разом з ВВБ всім де тільки можна зняти вершки!Позор вам і вашим прихвостням!
Відповісти
правда вилізає з берлоги
Відповісти
Правий на 100 відсотків, але де він був раніше. Заспівав тільки тоді, коли Шпигу невдається залишити на посаді. Як тепер бути з бурштином? Ату її , ату. Своя рубаха ближче до тіла. Коли та наволоч розвалювала правоохоронну систему в інших регіонах - аплодували їй , а тепер схаменулися ?
Відповісти
Не знаєш де був? Суддям розносив посівало. А що ще може недолугий адвокат, крім як бути учасником корупційних схем?
Відповісти
Лапін.плети лапті.шпига опозорився зі своєю атестацією.
Відповісти
Треба розібратися з начальником патрульної поліції Луцьку. Бувший мент якого вигнали з органів на Доннечині. а тепер цей фрукт на Волині рулить. як це може бути?
Відповісти
такі зараз тільки й треба
Відповісти