На Волині медики отримали ордери на службове житло. ФОТО

На Волині медики отримали ордери на службове житло. ФОТО
Міський голова Олег Кіндер, перший заступник міського голови Михайло Гетьман вручили працівникам Ковельського МТМО ордери на службове житло.

Про це повідомляють у Ковельському міськвиконкомі.

Вперше за десятки років працівники галузі охорони здоров’я міста Ковеля отримали нові помешкання. Це стало можливим завдяки реконструкції приміщення молочної кухні на вулиці Мічуріна, 2. Тут обладнано 8 кімнат: проведено реконструкцію, замінено вікна, облаштовано кухні та санвузли. Загалом 16 осіб отримали житло. Разом із батьками тут проживатимуть і двоє дітей.



На реконструкцію та благоустрій території з міського бюджету виділили понад 600 тисяч гривень. Медичне об’єднання також долучилося до облаштування житла для своїх працівників та використало 300 тисяч гривень власних коштів.



Головний лікар МТМО Олег Самчук подякував міській владі за вирішення нагальної потреби місцевих лікарів у забезпеченні житлом, за розуміння та підтримку. Він розповів, що чимало працівників МТМО, серед них – сироти та іногородні, які десятки років винаймали житло. Це – спеціалісти, які щодня рятують людям життя та допомагають зберегти здоров’я. Вони, як ніхто інший, варті достойних умов проживання.



Аби допомогти своїм працівникам, Олег Самчук звернувся до міської влади, яка підтримала ініціативу медиків та знайшла можливість забезпечити соціальним житлом тих, хто найбільше цього потребував. Вітаючи новоселів, міський голова Олег Кіндер зазначив, що для влади Ковеля підтримка галузі охорони здоров’я буде і надалі пріоритетним напрямком. Він привітав новоселів, побажав, щоб їм щасливо і затишно жилося у нових помешканнях, здоров’я, миру та здійснення усіх задумів та мрій.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині медики отримали ордери на службове житло. ФОТО
22 березень, 2016, 14:06