Волиняни труїлись в каналізаційних колодязях

Волиняни труїлись в каналізаційних колодязях
Під час роботи у колодязях та каналізаційно-насосних станціях смертельно отруїлися шкідливими газами 13 працівників Київської, Житомирської, Луганської, Кіровоградської, Запорізької та Волинської областей.

Про це 17 серпня повідомила прес-служба Держгірпромнагляду у Волинській області.

Причиною таких показників у травні-серпні цього року є аномальне підвищення температури повітря. Тому, щоб запобігти нещасним випадкам зі смертельними наслідками на підприємствах водопровідно-каналізаційного господарства, керівники підприємств повинні обмежити проведення таких робіт, - повідомляє Держгірпромнагляд. Їм також варто приділяти більше уваги дотриманню правил та вимог безпеки, забезпечувати працівників необхідними засобами індивідуального захисту - протигазами, рятувальними поясами тощо.

Співробітники теруправління Держгірпромнагляду у Волинській області проводять семінар-наради з посадовцями районних та міських державних адміністрацій та керівниками підприємств водопровідно-каналізаційного господарства щодо організації безпечних робіт в каналізаційних колодязях та колекторах.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: смерть
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волиняни труїлись в каналізаційних колодязях
17 серпень, 2012, 11:43