Гола дівка спиляла пам’ятний хрест жертвам репресій. ФОТО. ВІДЕО

Гола дівка спиляла пам’ятний хрест жертвам репресій. ФОТО. ВІДЕО
Активістки жіночого руху FEMEN спиляли бензопилкою і повалили поклінний хрест у центрі Києва недалеко від Міжнародного центру культури і мистецтв.

«У день винесення вироку жіночий рух висловлює підтримку і повагу своїм російським колегам із гурту Pussy Riot. На знак солідарності з жертвами кремлівсько-попівського режиму FEMENки звалили поклінний хрест...», — йдеться в прес-релізі руху, на який посилається Репортер.

«Цим актом FEMEN закликає всі здорові сили суспільства нещадно випилювати з мозку трухляві релігійні забобони, які служать опорою диктатури і перешкоджають розвитку демократії та свободи жінок. FEMEN попереджає Путіна-Гундяєва, що якщо активістки будуть засуджені до тюремних термінів, то FEMEN направить вістря бензопили персонально на покидьків, відповідальних за страждання ні в чому не винних жінок», — підкреслюють активістки епатажного руху.



Пам'ятний хрест жертвам політичних репресій часів Сталіна, встановлений на пагорбі над Майданом Незалежності біля Жовтневого палацу в Києві. До Другої світової війни там знаходилося управління НКВД, в якому проходили розстріли.

21 лютого 2012 кілька учасниць панк-гурту Pussy Riot, закривши обличчя масками, влаштували в храмі Христа Спасителя антипутінський перфоманс.

Акція викликала великий суспільний резонанс. За звинуваченням у хуліганстві були затримані три учасниці гурту - Надія Толоконникова, Катерина Самуцевич і Марія Альохіна. Термін їх арешту кілька разів продовжувався, останній раз - до 12 січня 2013 року. Оголошення вироку призначено на 17 серпня.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: FEMEN
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 22
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Їй"бо, вар"ятки...
Відповісти
і в чому той хрест винен???
дурні курки
Відповісти
Це вже занадто! Звалити хрест жервам репресій! Якби попсувати дорогуще авто якогось попа - оце так, була б хороша акція. Це був би протест. А так - тупе варварство! Мені соромно за цих жінок. Та й жінками назвати їх тяжко.
Відповісти
А хтось з них подумав, який гріх взяли на душу?
Відповісти
Раніше я нічого не мала проти вибриків цих голих дівок. А ле після такого.... Вони виявили зневагу не до релігії а до почуттів усіх (не фанатичних) віруючих.
Відповісти
+1! Повністю згідний!
Відповісти
такого позитиву не було з часів Варга Вікернеса (Burzum), який за різними даними причетний до підпалів близько 8 церков в Норвегії.
Дівці респект. Сподіваюсь на цьому не завершиться :)))
Відповісти
)))
Калєго, я токмо весь час з острахом спостерігала, чи бува спілєна дерев"яка не вдарить когось з нх по голові.
в іншому підтримую.
бг. г. г.
Відповісти
Шо тут сказати:ДУРИ:(
Відповісти
Хрест - символ християнства, не релігійного фанатизму, не попів-політичних прислужників. Дійсно хай дорогущі авто попів нищать. Фемен в моїх очах після такого кроку викликають лише зневагу. Тим дівулям слабо Гундяєва і його служак повалити?!
Відповісти
та одна питалась. скрутілі бідолаху.
за авто буде притягнення по закону. та й шкода імусчєство.
Відповісти
Хрест з мертвим богом -- символ християнства. Тобто, і символ релігійного фанатизму і символ попів-прислужників. Ця дівка не з криком "аллах акбар" пилкою орудувала. Ні - перехрестилася і "в атаку". Християнка також. А дівок з пусі райт таки не по ділу судили. Вони теж християнки -- по своєму. А -- як свому богу служити -- кожен розуміє по своєму. Одні в жіночі плаття переодягаються, відпускають бороди і за гроші щось там співають незрозуміле, інші ці ж плаття скидають і надягають на голови кольорові панчохи... і теж щось там до бога співають (але вже безплатно). Або голяком свої ж символи пиляють. ДЄмократія. Самі себе нищать. І туди їм, зрештою, дорога
Відповісти
сам ти мертвий, тобі туда дорога . що і цим нехристкам, мразі ви
Відповісти
а ви я так розумію християнин раз так про людей говорите :)))
Відповісти
Дивак. Як може нехристка так "істово" хреститись? Була б вона в церкві і в сякому-такому вбранні, ти б її в приклад ставив. Хоча, що вона там подумки просила б в бога -- невідомо.Можливо, що б тобі цеглина впала на голову. Тільки тобі було б байдуже. В християн як -- хто сильніше лобом об підлогу стукається при поклоні, той і правильніший.
Відповісти
І невже за таке внутрішні органи не можуть їх затримати??? покарати???? це варварство!!!! ще й яке варварство!!!!
та й взагалі, як це допустили??? невже не було прохожих, котрі бачили це???
..............
в голові не вкладається!!!!((((((((((
Відповісти
відшльопати сучок в мінтовці треба, вже геть знахабніли! Я б до них швидко підхід знайшов би...
Відповісти
Купка нікчемних дівок,повиставляли свої прищики і творять що попало.Російським дали 2 роки загального режиму, а нашим треба 5 років строгого режиму дати, щоб не займалися дурницями.
Прибігли,спиляли і швидко втекли(з відео видно)...тьху чесно кажучи противно дивитись уже на їхні вибрики чим раз тим тупіше...
Відповісти
идиотки!!!и место им в дурке.устраивайте себе мирную забастовку возле патриархата ,но зачем же заниматься вандализмом? крест это память жертвам репресий они то причем?Московские ,то вообще полные дебилки.ни какого уважения к мирным прихожанам.это действие не хрестиянок ,а сатанисток.можно было показать свое недовольство и другими способами если включить мозг.соглана со всеми ,что такие дейсвия не должны оставаться безнакзанными .
Відповісти
идиотки и место им в дурдоме!!!!!!!!!!!
Відповісти
Da treba ih do togo pen'ka-i tojy benzopulojy po shuji...
Відповісти
Бог тобі суддя стерво!!
Відповісти
Останні новини
Гола дівка спиляла пам’ятний хрест жертвам репресій. ФОТО. ВІДЕО
17 серпень, 2012, 13:11