Робоче місце начальника цеху оброблення пошти

Робоче місце начальника цеху оброблення пошти
Якщо люди говорять про українську державну пошту, то одразу згадують і про черги. А знають про роботу цієї компанії хіба те, де знаходиться найближче відділення та коли приносять пошту додому.

Програма "Робоче місце" завітала до цеху оброблення пошти, щоб показати вам, що коїться із вашими листами після того, як ви їх залишаєте на відділенні. Як усі покупки в інтернеті, улюблені газети дістаються саме до вас, чому поштарі їздять на велосипедах та про інші аспекти роботи місця, в якому вашу пошту надсилають у правильному напрямку, нам розповість його директор Яна Гордієнко.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В моєму житті склалось так що мені довелось трішки попрацювати в одному з відділень Укрпошти І хочу сказати про те що ця робота дуже важка а особливо молодим на яких з перших днів старі ШКАПИ поштарі намагаються перекласти найтяжчі участки.Знаючи всі негаразди вони швиденько переходять на легші місця а таких як я кидають у пекло .на самих відділеннях намагаються також не подати руку допомоги а поставити підніжку для спотикання.Є випадки недодачі газет та журналів які приходиться відкуповувати із своєї мізерної зарплати.Ці так звані машини марки УКРАЇНА вам дадуть без коліс лише раму і в добру путь ще в додаток уткнуть мила туалетного паперу і інші дрібнички ти вже не поштар а ходямий магазин.
Відповісти