Гроші від волинської митниці підуть на ремонт доріг

Гроші від волинської митниці підуть на ремонт доріг
Ігор Гузь, як і обіцяв, відстояв, щоб надходження від волинської митниці йшли на ремонт доріг.

Про це повідомляє прес-служба Ігоря Гузя.

Кошти від перевиконання бюджету Волинської митниці надходили до нас в область, а не так, як було раніше – до столиці. Торік 56 млн грн інвестували в ремонт аварійної дороги «Луцьк-Львів» через Радехів».

Волинський політик був одним із ініціаторів законопроекту про відновлення доріг за рахунок митних надходжень. Волинь - в числі п’яти областей, що стали пілотними. І з 5 вересня 2015 року Закон - в дії. Експеримент триватиме до 1 січня 2017 року.

«Ми лобіювали і втілили. Я мав змогу переконатися в ефективності схеми, коли 50% коштів від перевиконання планів митницею йде на ремонт автошляхів. Так, згідно цього Закону, в 2015 році 56 мільйонів гривень від митних надходжень інвестували в ремонт дороги «Луцьк-Львів» через Радехів», - зазначив він.

«Я розумію, що не кожен користується цією дорогою. Але всі знаємо, який був стан цієї дорожньої інфраструктури. Справу зрушили «з мертвої точки» - дорога будується! Починаються роботи й на Волині. Я пропонуватиму, аби за таким механізмом приступили до ремонту дороги за напрямком «Любомль-Володимир-Волинський - Сокаль – Львів», - зазначає Ігор Гузь.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Аби не Гузь у нас і світла не було б. Ленін
Відповісти
а чим тобі Гузь не вгодив? робить людина свою роботу - слава Богу! хто ще з волинськіх дєпутатіків так старається? аби для людей робив! а піаритися - та на здоров'я!
Відповісти
Депутатишко вже взагалі забрехався, піарщик!!! Яким боком він до тих грошей?!
Відповісти
Так що моліться на Гузя)))))
Відповісти
Нормальний хлопець! Ніколи не думала, що що можна прийти на прийом громадян і зустріти там народного депутата у джинсах і кедах, без охорони та багаточисельної свити... Розповіла проблему, дав свій телефон - особистий, діючий. Передзвонила, здивувалась, що таки дійсно взяв трубку, а не хтось з помічників... Питання, яким пороги чиновницькі оббивала 2 роки, доречі, вирішилось за тиждень!.. З нього усім треба брати приклад, а не багнюкою обливати!
Відповісти
Добре, що у нас такий депутат. Подивіться на інших. Достукатися не можна до них. А Гузь як вміє, так і працює.Я за нього не голосував, а тепер кажу - добре, що його вибрали. Навіть для того, що не боїться в Києві за нас слово замовити.
Відповісти
Останні новини
Гроші від волинської митниці підуть на ремонт доріг
23 березень, 2016, 22:23