Державні виші Польщі знизили вартість навчання для українців

Державні виші Польщі знизили вартість навчання для українців
Услід за приватними університетами, більшість державних університетів Польщі вартість навчання для іноземців знизили вдвічі.

Про це повідомляє «Польське радіо».

«Лудзький університет вдвічі знизив ціни на всі спеціальності у навчальному закладі. Вартість року навчання на «Міжнародних відносинах» та на «Маркетингу» складатиме 1250 євро замість попередніх 2500 євро. За «Журналістику та критику ЗМІ», а також за «Англійську філологію з другою іноземною» український абітурієнт заплатить 1000 євро замість 2000 євро. Рік навчання на «Туризмі і відпочинку» та «Комп'ютерній графіці та дизайні ігор» обійдеться у 1250 євро замість 2500 євро», - зазначає видання.

Також у два рази знизив ціни на усі спеціальності Краківський педагогічний університет. Державний університет ім. Марії Склодовської-Кюрі в Люблині, починаючи з 2016 року знизив ціни на третину. Люблинський політехнічний університет знизив ціни вдвічі на «Архітектурі і урбаністиці», «Технічній фізиці», «Менеджменті», «Механіці і будові машин», «Електроніці та інформатиці в медицині» та «Будівництві». Ченстоховський політехнічний університет також знизив вартість навчання вдвічі на спеціальностях:«Будівництво», «Технічна інформатика», «Комп'ютерне проектування машин та устаткування», «Фінанси і банківська справа», «Англійська мова у бізнесі», «Логістика».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Правильно! А що зі злидарів візьмеш?
Відповісти
Останні новини
Державні виші Польщі знизили вартість навчання для українців
23 березень, 2016, 23:34