У волинській «Батьківщині» - нові зрадники

У волинській «Батьківщині» - нові зрадники
Волинська обласна організація ВО «Батьківщина» виключила з партії двох своїх членів - депутата Іваничівської райради Людмилу Лазаренко та депутата Волинської облради Петра Олешка (на фото).

Ці люди зареєструвалися кандидатами у народні депутати як самовисуванці. На думку керівництва обласної «Батьківщини» вони йдуть на вибори, аби зменшити кількість голосів за кандидата від Об’єднаної опозиції, пише сайт Центру політичного аналізу і виборчого консалтингу.

За словами керівника обласного виборчого штабу ВО «Батьківщина» Григорія Пустовіта, увечері четверга 16 серпня на засіданні бюро Волинської обласної організації ВО «Батьківщина» прийняли рішення виключити Лазаренко та Олешка з партії, - повідомила регіональний прес-секретар Громадянської мережі ОПОРА у Волинській області Марія Доманська.

Крім того, керівництво партії рекомендувало фракції ВО «Батьківщина» у Волинській обласній раді виключити з її лав депутатів Олешка, Байцима та Недищука.

Нагадаємо, член фракції «Батьківщина» Василь Байцим як самовисуванець балотується по округу № 21, а Євген Недищук, висунутий кандидатом від Української народної партії по округу № 19. Обоє вже не є членами «Батьківщини».

За даними офіційного веб-сайту Центральної виборчої комісії Людмила Лазаренко – самовисуванець на виборчому окрузі № 19, Петро Олешко – на виборчому окрузі № 23.

«Ми від цих людей відмежовуємося як від членів нашої партії. Вони всі заслані зрадники, які, розумієте, за гроші від влади ідуть, для того, щоб мінімізувати голоси нашої політичної сили в тих чи інших районах області», - прокоментував ОПОРІ ситуацію голова Волинської обласної організації ВО «Батьківщина» Анатолій Грицюк.

На думку керівників партії, ці кандидати порушили внутріпартійну дисципліну та домовленість з іншими учасниками об'єднаної опозиції, яка передбачає, що по округу може балотуватися лише один опозиційний кандидат.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: вибори-2012
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 18
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хто знає хто ці люди?1 то ж не важливо. АЛЕ БІЛЬШОГО ЗРАДНИКА ЧИМ ГРИЦЮК ВОЛИНЬ ЩЕ НЕЗНАЛА!!!
Людина, ЯКА ПРОГРАЛА ВСІ МОЖЛИВІ ВИБОРИ ПРОГРАЄ І ЦІ. І БЮТ, НАСПРАВДІ, У ВЕЛИКІЙ НЕБЕЗПЕЦІ ПО ВОЛИНІ!
Відповісти
Я знаю хто ці люди. Про пані Лазаренко особливо. Коли були вибори 2006 року ця пані принесла найбільше голосів БЮТ по окремо взятому районі. По Іваничівському, який вона представляє % голосів, який отримала БЮТ склав найвищий серед усіх інших Волині. І відповідно за це, отримала нагороду від партії "Видатний учасник виборів 2006". І тому у мене виникає питання, чому по 19 округу іде маловідомий підприємець, пан Євген Недищук. І це підштовхує до роздумів, хто і як, та за яким критерієм висував цих людей від об'єднаної опозиції.
Відповісти
Так той недоумок Грицюк ще навесні відсторонив Петра Олешка від керівництва Ківерцівською парторганізацією, бо вже тоді планував балотуватись по цьому округу. А Олешко це сильна та поважна постать у районній парторганізації, от трусливий Грицюк і злякався. Правильно Петро зробив. Свідомі ківерчани віддайте свої голоса за справжнього патріота "Батьківщини" - Петра Олешко.
Відповісти
А як же так? Козак, генерал (іграшковий), колишній кадровий військовий, бізнесмен (усе в однму флаконі), і зраджує? Флакон фальші. Усе в людині фальшиве. Я не веду вже мову про цю морально і фізично деградовану жінку - їй давно потрібний висококваліфікований психотерапевт.
Відповісти
о це чиста правда!!!
Відповісти
Ви через фото це побачили?
Відповісти
Та Грішка Пустовіт зливає усіх, аби тільки добратись до владного корита. Чогось він бистренько забув, як у тяжку для нього хвилину самє Петро Олешко протягнув йому руку дружби та допоміг встояти на хитких ніжках. Самє зараз була черга Пустодзвіна віддячити Олешку та поборотись за нього... Але своя сорочка до тіла ближче.
Відповісти
очевидно, що вони знають про які схеми і з ким домовлялись, однак я на своєму окрузі не голоси буду віддтягувати, а реально перемагати !... а результати виборів покажуть хто зрадник..., от і побачимо, хто кому і що здасть...Луцьк, Маневицький округ, наприклад ;)
Відповісти
Навіть не знаю що гірше - свідомо продатись за пару червонців чи бути жертвою власних безпідставних амбіцій
Відповісти
Дірєктор з інтернату зрадила БЮТ вже давновічно, вона там де грошики дають, добре попоїсти і ,,,,
Відповісти
Можна конкретні факти? Мало віри вашим словам.
Відповісти
Знайдіть помилку:
"виключити ЛазареНко та".
Відповісти
Після реєстрації Олешка по виборчому округу № 23 у Грицюка шанс на перемогу у пав до рівня нище плінтуса.
Відповісти
Ото буде диво, коли Олешко виграє вибори. Те що він набере більше Грицюка - мови нема. Та він ще набере більше і Єремеєва. Вперед козацький генерале! У бою докажи хто справжній зрадник: той хто хабарів набрав чи той хто ризикуючи своїм іменем, через нерозуміння і осуд однопартійців кинувся щоб захистити честь опозиції!
Відповісти
Дивлячись на кандидатури депутатів від опозиції по округах, складається враження, що вони хочуть програти все. Чи вони думають що будуть голосувати лише за ярлик ОПОЗИЦІЯ!?
Відповісти
саме так і буде, більшість будуть голосувати проти "регіонів"
Відповісти
Козаки вперед.Посуньте Грицюка до стовба зради і дайте пару нагаїв за розвал партії.Йому не в депутати йти,а кашку манну їсти.Олешко виграв мажоритарку в облраду в головного лікаря, виграє і в ВР в невдахі Грицюка.Ваша партія проти козацтва круглий нуль без палочки.
Відповісти
Козацтва немає на Волині і ніколи не було. Це видумка олешків, які хочуть носити папахи з кокардами і гратися у козацтво, як ми гралися у "війну" в дитинстві. Козацтво в Україні - це Придніпровя. Козаки йшли через Волинь у березні 1649 року (Берестецька битва) і на цьому "козацтво" тут себе вичерпує. Якщо є протилежна думка, наведіть приклади, історичні факти, дати. Буду дуже вдячний. Якщо в Ківерцях при розкопках було знайдено півшаблі чи козацькі екскременти, то це ще ні про що не говорить.
Відповісти
Останні новини
У волинській «Батьківщині» - нові зрадники
17 серпень, 2012, 14:01