В Шацьку відкрили нове відділення поліклініки

В Шацьку відкрили нове відділення поліклініки
Трьохповерхова поліклініка Шацької центральної районної лікарні уже добудована і готова до прийому пацієнтів з навколишніх сіл та туристів, які приїжджають на відпочинок до Шацьких озер.

Про це 17 серпня повідомила прес-служба облдержадміністрації.

На добудову поліклінічного відділення з державного та обласного бюджету загалом витратили понад 9 мільйонів гривень. Будівельні роботи здійснила місцева генпідрядна організація ТзОВ «Житлобуд – 2».

Відділення поліклініки з денним стаціонаром розраховане на 20 ліжок. Функціонують при відділенні і 2 пункти швидкої допомоги.

Нагадаємо, що капсулу під будівництво трьохповерхового поліклінічного відділення заклали минулоріч у березні під час відкриття районної здравниці, яку відреконструювали у викупленому приміщенні банку «Україна». Лікарня розрахована на 600 відвідувачів у день.

«За останні два роки ми звели у Шацьку лікарню та школу, значно розбудували дорожню мережу в районі. У жовтні відкриємо ще садок. Завдання на 2013-й – очистка води та каналізування, а на 2014-й – збудувати в райцентрі інфекційну лікарню», - сказав під час урочистого відкриття поліклініки голова облдержадміністрації Борис Клімчук.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
В Шацьку відкрили нове відділення поліклініки
17 серпень, 2012, 13:51