У Нововолинську землі бійцям дають «під містом»

У Нововолинську землі бійцям дають «під містом»
Упродовж минулого року із заявами про виділення земельних ділянок до представників влади Нововолинська звернулося 244 учасники бойових дій на сході.

Причому, 227 заяв надійшло до Головного управління Держгеокадастру області, 17 – до Нововолинської міської ради, - йдеться на сайті Місто Вечірнє.

Головним управлінням Держгеокадастру надано 227 дозволів на розробку проектів землеустрою. Ще 12 дозволів надала міськрада. Решту 5 заяв було розглянуто на сесії, яка прийняла рішення взяти їх до відома та повернутись до їх розгляду після розробки містобудівної документації, в результаті якої будуть сформовані нові земельні ділянки, передбачені для житлової забудови та після проведення аналізу стану використання земельних ділянок, які були виділені громадянам раніше і не використовуються. Ще 4 проекти депутати планують розглянути на черговій сесії міської ради. Держгеокадастр затвердив 107 проектів землеустрою, передавши ці ділянки у власність учасникам АТО. у Нововолинську розроблено ще 36 проектів землеустрою, із яких 29 подали на затвердження депутатам.

Більше половини цих ділянок знаходиться на території ближніх сільрад, оскільки, як стверджують у міськвиконкомі, в Нововолинську зараз немає вільних земель комунальної власності. Правда, дехто з демобілізованих військовослужбовців ремствує на те, що ділянок, мовляв, немає лише для них, а для «своїх людей та наближених до влади», , вони знаходяться. Нині в розробці знаходяться 84 проекти землеустрою щодо відведення земельних ділянок на території Морозовичівської сільської ради. Всього земельних ділянок у місті гірників уже отримали 115 учасників бойових дій.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Нововолинську землі бійцям дають «під містом»
24 березень, 2016, 11:41