Луцькі депутати хочуть перевірити сауну

Луцькі депутати хочуть перевірити сауну
29 березня депутати Луцької міської ради проінспектують ДЮСШ Луцька. Причина – звіт директора другої спортивної школи Валерія Панчука, який викликав багато запитань у членів міськвиконкому учора.

Про це сьогодні йшлося під час постійної комісії Луцькради з питань міжнародного співробітництва, інформаційної політики, молоді, спорту та туризму.

«Ми просто хочемо самі для себе розібратися у проблемі. Коли директора питають: То ви робите ремонт за рахунок батьків? – Ні. – Так у вас же на слайді написано. – Ой, це неправильна інформація. Тому пропоную організувати день депутата», - пояснила бажання голова постійної комісії, депутат від Солідарності Наталія Бунда.

Читайте також: Спортивні школи потрібно підпорядкувати відділу спорту, - Григоренко

«З одним «Але» – дати доручення директору, щоб він зібрав батьків. А то ми походили, подивилися і все. Я думаю, що в батьків буде, що сказати. До прикладу, мене дуже цікавлять чи підтвердяться інформація про існування сауни в ДЮСШ №2», - доповнив депутат Андрій Авраменко.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
натаху в баню
Відповісти
хм..а що це так важко вияснити і найти її ту баньку??
Відповісти
Андрійку нетреба в батьків визнавати ,запитай у батька свого,він частенько там бував!
Відповісти
Просто дупутати хочуть її кришувати
Відповісти
Закалка Авраменка з 90 років,знае як підсебе забрати.
Відповісти
Вважаю що не відкрию особливої таємниці, якщо зауважу що сауни існують в усіх закладах, де є басейни, спортивні зали тощо.Це елементарна вимогв гігієни. І не треба відкривати чергову сенсацію щодо ДЮСШ №2. Просто директор став поперек комусь із можновладців, які вже намітили на це місце (а може і відкат отримали)чергового мажора.
Відповісти

Для спортсменів сауна - необхідний елемент системи відновлення після фізичних нагрузок.Кто займався спортом , той прекрасно це знає . І сам по собі факт наявності сауни зовсім не є якимось порушенням . А ось чи використовується вона саме для спортивних цілей - це питання .
Відповісти
Так є там сайна і вже дуже давно! Це як Микола Марчук був дмректором там була сайна. Але посторонніх туди не пускали і бізнес на цьому не робили.
Відповісти
Школа працює в хорошому режимі!сауна для кожного спортсмена!директор відповідальний за весь порядок в школі і чудово з цим справляється!!!
Відповісти
То,що була перевірка? І які результати?
Відповісти