Голову фіскальної служби Волині перевели у Львів

Голову фіскальної служби Волині перевели у Львів
Громадська рада при Управлінні Державної фіскальної служби України у Волинській області пропонує свою кандидатуру на посаду керівника.

Про це стало відомо сьогодні, 24 березня, на засіданні громадської ради при Управлінні ДФС у Волинській області, - про це повідомляє Волинське агентство розслідувань.

Нагадаємо, сьогодні стало відомо про переведення Олександра Юристовського до Львівської ДФС. На Волині він працював у статусі виконуючого обов’язки з серпня 2015 року.

Попри те, що інформація про його переведення з’явилась лише сьогодні, Громадська рада при ГУ ДФС Волині на сьогоднішньому засіданні озвучила власну кандидатуру. Зокрема, за словами голови комісії з кадрових питань, яка діє при раді, Василя Дутко, на Волині останніми роками постійно намагаються призначити керівниками фахівців з інших регіонів. Однак, мовляв, чомусь вони надовго тут не затримуються. Тож Громадська рада пропонуватиме на посаду очільника обласного управління ДФС волинського фахівця.

«Пропонуємо таки призначити на посаду начальника ДФС волинянку, а не «гастролерів». На цю посаду ми рекомендуватимемо начальника Луцької ОДПІ Савчук Світлану Павлівну», – зауважив Василь Дутко.

За словами голови комісії з кадрових питань, жінка вже не перший рік працює в податкових органах і від 2013 року очолює податкову інспекцію. Її знають, як хорошого фахівця і принципову людину.

Таким чином, члени громадської ради одноголосно підтримали пропозицію надіслати Державній фіскальній службі України, і зокрема Роману Насірову, звернення Громадської ради при ДФС Волині з проханням включити Світлану Савчук у число кандидатів на посаду очільника регіонального управління.

Разом з тим, голова Громадської ради Володимир Цибульський зауважив, що днями був у Києві і мав нагоду поспілкуватись з головою ДФС України. Тож він при нагоді запропонував Роману Насірову призначити Світлану Савчук начальником ГУ ДФС у Волинській області.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
перший рік..рєбята зараз там апогєй..одні ще неприйшли..другі заняли схємні місця та лабають на всю катушку..пєтся далеко та ще неприбрав все..до рук..куля шатається..давайте мєсних-да пожирнєй..вони знають що робити..вже процент самі давати будуть..ЦИНІЗМ ЗАШКАЛЮЄ.ШАКАЛИ.так закінчите як ВІН. але з конфіскацією...а хто і за крепким гаспадарником який працював навпроти піде..
Відповісти
Останні новини
Голову фіскальної служби Волині перевели у Львів
24 березень, 2016, 17:27