Винуватець ДТП під Луцьком отримав один рік умовно

Винуватець ДТП під Луцьком отримав один рік умовно
На Волині суд виніс вирок винуватцю ДТП під Луцьком.

Луцький міськрайонний суд засудив до 1 року умовно 47-річного водія, який у січні цього року на автодорозі «Устилуг-Луцьк-Рівне», в селі Забороль під Луцьком на автомобілі «Reault Logan» врізався у тягач «Volvo», - повідомляє прес-служба ГУНП у Волинській області.

Тоді у автопригоді тяжко травмувалася пасажирка автомобіля.

Нагадаємо, ДТП трапилася на вулиці Володимирській у селі Забороль Луцького району. Автомобіль «Reault Logan» на швидкості врізався в тягач «Volvo» з причіпом.

За кермом «Reault Logan» перебував 47-річний лучанин. Увечері, на засніженій ділянці дороги, він виїхав на смугу зустрічного руху і зіткнувся з тягачем, під керуванням 57-річного жителя міста Кременчуг.

Внаслідок автопригоди 57-річна пасажирка легковика отримала тілесні ушкодження. Медики діагностували в неї важку відкриту черепно-мозкову травму з переломами кісток склепіння та основи черепа, переломи кісток лицевого черепа, забій головного мозку з крововиливами під м’яку мозкову оболонку та забійну рану чола, закриту травму грудної клітки з переломами ребер справа та забій правої легені, відкритий відламковий перелом лівої променевої кістки в нижній третині зі зміщенням, забій правого гомілково-ступеневого суглобу. Жінку госпіталізували в реанімацію Луцької міської клінічної лікарні.

Водій легковика також отримав тілесні ушкодження. Однак, після огляду лікарів від госпіталізації відмовився.

Тоді за фактом дорожньо-транспортної пригоди слідчі Луцького відділення поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

Луцький міськрайонний суд визнав 47-річного лучанина винним у вчиненні правопорушення та призначив йому покарання - один рік позбавлення волі умовно.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ПДР та РЕМІНЬ БЕЗПЕКИ !!!!!!!!! І черепно-мозкова дупа багатьох водіїв та їх пасажирів буде цілою та неушкодженою. :)
Відповісти
Останні новини
Винуватець ДТП під Луцьком отримав один рік умовно
24 березень, 2016, 19:29