В Луцьку встановлять пам'ятник воїнам АТО

В Луцьку встановлять пам'ятник воїнам АТО
До середини квітня зберуть пропозиції по святкуванню 25 річниці незалежності України на Волині. Повідомляє відділ інформаційної політики облдержадміністрації.

- Облдержадміністрація запрошує до роботи у складі оргкомітету представників усіх гілок влади, громадських організації, держустанов, зрештою, усіх, хто має конкретні пропозиції щодо відзначення в області 25-ї річниці незалежності нашої держави, – розпочинаючи засідання наголосив голова облдержадміністрації Володимир Гунчик. – Рекомендуємо створити робочі групи в кожному з районів та містах, бо план заходів охопить всю Волинь, зокрема, сільську територію.

- Для нас важливо скоординувати дії з громадськими організаціями, представниками політичних партій, аби в результаті не допустити ситуації, коли вороги матимуть можливість використати її, аби розхитати човен під назвою «Україна», – зауважив Володимир Гунчик. – Упевнений, у цей період значно активізується антиукраїнська робота та ворожа агентура. Тому такою важливою стає підтримка громади.

Поки перелік заходів не затверджено. До середини квітня збиратимуть пропозиції та проводитимуть консультації з громадськістю.

Одначе вже відомо про певні наміри. Так сьогодні, 24 березня 2016 року, голова облдержадміністрації підписав лист, адресований Луцькому міському голові Миколі Романюку, з проханням невідкладно визначити місце для встановлення пам’ятника воїнам АТО та розпочати виготовлення монумента.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Я здається догадуюсь хто буде "скульптором", але надіюсь помиляюсь
Відповісти
Ще війна не закінчилася що ви свстановлюєте????
Ще можливі жертви в сотні тисяч людей, Путін не пердбачуваний
Відповісти