Регіональний сервісний центр проти МРЕВ: що змінилося

Регіональний сервісний центр проти МРЕВ: що змінилося
З середини березня цього року регіональний сервісний центр змінив прописку. Держслужбовці переїхали з вулиці Залізничної, 15 на Конякіна, 14 Б. Заступник директора Регіонального сервісного центру Олександр Паламарчук каже: крім адреси, змінилося все.

Сервісні центри працюють за принципом єдиного вікна. Громадяни можуть отримати ту чи іншу послугу за місцем звернення, тобто волиняни можуть зареєструвати автомобіль не тільки в Луцьку, а й у будь-якому місті України, де є територіальний сервісний центр. Крім того, були скасовані платні довідки-рахунки, тепер ми безкоштовно укладаємо та оформляємо договори, на підставі яких здійснюється набуття права власності на транспортні засоби.

Крім цього, під час проведення державної реєстрації (перереєстрації) зняття з обліку транспортних засобів (крім випадків реєстрації нових транспортних засобів, перереєстрації транспортних засобів у зв’язку із зміною найменування та адреси юридичних осіб, прізвища, імені чи по-батькові, місця проживання фізичних осіб, які є власниками транспортних засобів, вибракування їх у цілому) підлягають огляду фахівцями експертної служби МВС з метою звірення ідентифікаційних номерів їх складових частин з номерами, зазначеними в поданих власником для реєстрації документах.

Між іншим, в Луцькому сервісному центрі будуть встановлені відеокамери з транслюванням у мережу Інтернет. Тобто громадяни зможуть зайти на наш сайт і подивитися, чи є черги у сервісному центрі, спланувати, коли прийти. Це дуже зручно.

Зараз територіальні сервісні центри повністю забезпечені спецпродукцією: пластиком та номерними знаками. В подальшому інформація щодо її наявності розміщуватиметься на власній сторінці РСЦ МВС у Волинській області.

Читайте більше про «рішал» та переатестацію в статті «Регіональний сервісний центр проти МРЕВ: про всі зміни в деталях»

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Регіональний сервісний центр проти МРЕВ: що змінилося
25 березень, 2016, 16:52