Національна збірна України з футболу обіграла команду з Кіпру

Національна збірна України з футболу обіграла команду з Кіпру
Національна збірна України з футболу в рамках підготовки до Євро-2016 в Одесі мінімально обіграла Кіпр. На 40-й хвилині матчу єдиний гол у матчі забив Тарас Степаненко.

Йдеться на сайті БУГ.

Збірна України на правах господарів активніше розпочала матч, але до небезпечних моментів справу довести в перші хвилини не змогли. Ближче до середини тайму кіпріоти відвели гру від своїх воріт і створили свій найнебезпечніший момент у першому таймі, коли Костас Лаіфіс виявився один перед Бойком, але кіпріот невдало пробив, і м’яч потрапив у руки Денису Бойку.

Українці відповіли не менш гостро – Зозуля взяв м’яч у штрафному, добре розвернувся і пробив – Панагі відбив перед собою, першим на добиванні був Степаненко, але йому не вдалося перекинути воротаря.

І все-таки перший тайм залишився за нашою командою – на 40-й хвилині після подачі Ротаня зі штрафного Зозуля виграв боротьбу на другому поверсі і незручно пробив для Панагі, який не зміг зловити м’яч. Той відлетів до Степаненка, а Тарас з кількох метрів відправив круглого в сітку.

На хід другого тайму серйозно вплинули заміни – Фоменко дозволив дебютувати у футболці збірної Петрякову, Коваленку, Малишеву і Каменюці, а Путівцев і поготів вийшов зі стартового свистка і відіграв весь матч.

Можливо, недосвідченість гравців, а можливо, якийсь мандраж відіграв свою роль, але якщо початок тайму був на користь України, то вже в кінцівці ближче до забитого голу були гості.

Активно увійшли в гру Малишев, Петряк і Коваленко, останній міг забивати через кілька хвилин після початку другої половини гри, але після подачі штрафного і невдалої гри воротаря метрів з 9-ти головою не потрапляє в кут воріт. Кілька разів добре пробивав Малишев з дальньої дистанції, але воротар гостей впевнено зіграв.

Якщо в вищезазначених епізодах Україні не пощастило забити, то після серії замін у складі обох команд небезпека стала виникати біля воріт Бойка. Добре увійшов форварди Кіпру Енглезі і Сотіріу – після удару першого нас виручила штанга, а з ударом другого під кінець матчу впорався Денис Бойко.

Україна – Кіпр 1:0

Гол: Степаненко, 40

Повідомляється у сюжеті Футбол 1.

Україна: Бойко, Шевчук (Каменюка, 81), Путівцев, Кучер, Федецький, Ротань (Коваленко, 46), Степаненко (Тимощук, 72), Гармаш (Малишев, 46), Гусєв (Петряк, 46), Ярмоленко, Зозуля (Кравець , 64)

Кіпр: Панагі, Деметріу, Досса Жуніор, Лайіфіс, Александру, Артіматас (Ніколау, 89), Лабан (Кір’яку, 81), Хараламбідіс (Енглезі, 77), Макрідіс, Ефрем (Макріс, 58), Митідіс (Сотіріу, 71)

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Оперативно надзвичайно. Респект
Відповісти
Та ще й "власна" інформація! В Буга взяли, самі не дивилися вчорашній матч. Не чекав такого професіоналізму. Молодці Волиньпост!
Відповісти