На Волині рівнянина затримали на крадіжці лісу. ФОТО

На Волині рівнянина затримали на крадіжці лісу. ФОТО
У лісі біля села Сапогів Ківерцівського району 23-річний мешканець Рівненської області незаконно зрізав одного дуба, завдавши державному підприємству лісового господарства збитків на майже 24 тис. грн..

Поліція відкрила кримінальне провадження, - повідомляє ГУНП у Волинській області.

Учора, 24 березня близько 16 години до поліції надійшло повідомлення з Ківерцівського держлісгоспу про незаконну порубку лісу. Цього дня в обідню пору в лісі, неподалік села Сапогів, лісівники почули звуки роботи бензопили. Коли підійшли ближче, то на місці застали чоловіка, який бензопилою «Stihl» звалив дуба.

«Поліцейські з’ясували, що незаконну порубку деревини скоїв 23-річний мешканець одного із сіл Сарненського району сусідньої Рівненської області. Зрізане дерево чоловік збирався вночі вивезти з лісу», – повідомив заступник начальника Ківерцівського відділу поліції Володимир Антонюк.

Сума збитку завдана державі становить майже 24 тисячі гривень.
Відомості за цим фактом слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 246 (Незаконна порубка лісу) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання до трьох років позбавлення волі з конфіскацією незаконно добутого.






Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.