У Луцьку пограбували автомобілі з німецькою «гуманітаркою». ФОТО

У Луцьку пограбували автомобілі з німецькою «гуманітаркою». ФОТО
Поліція розшукує злодіїв, які обікрали в Луцьку автомобілі міжнародної гуманітарної організації з Німеччини.

Повідомляє ГУНП у Волинській області.

Минулої ночі на автомобільній стоянці біля одного з готелів на вулиці Набережній у Луцьку злодії розбили бокові вікна в двох автомобілях міжнародної гуманітарної організації з Німеччини та викрали із салону речі на понад 1,5 тис. євро. Відкрито кримінальне провадження. Злочинцям загрожує до 6 років позбавлення волі.

Учора, 24 березня по 11 годині в чергову частину Луцького відділу поліції надійшла заява від 69-річного громадянина Республіки Німеччина. Чоловік повідомив, що його вночі обікрали. Постраждалий очолює в Німеччині одну з міжнародних гуманітарних організацій.
На місце події негайно виїхали керівник Луцького відділу поліції Олег Кічук, тимчасово виконуючи обов’язки начальника управління карного розшуку Головного управління Національної поліції в області Олег Шукалович, слідчо-оперативні групи Головного управління та відділу поліції.

Як з’ясувалося, вніч на четвер, 24 березня, на автостоянці біля готелю невідомі особи розбили вікна в автомобілях «IVECO AW 8311» та «Mersedes AW RK 906» із символікою міжнародної гуманітарної організації й викрали з їх салону майно на понад 1,5 тис. євро.

Зокрема, злодії забрали два навігатори, цифрове радіо, перетворювач напруги, зарядний пристрій до мобільного телефону, сонцезахисні окуляри, а також куртку з символікою міжнародної гуманітарної організації.

За фактом крадіжки слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

«На місці злочину вилучили ряд речових доказів. Вони передані на експертизу. Проводимо всі необхідні заходи спрямованні на встановлення та розшук зловмисників», - зазначив Олег Кічук, керівник Луцького відділу поліції.





















Триває досудове розслідування.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Знайти цю с..нь діло честі наших правоохоронців!!!!!
Відповісти