Брати Капранови у Луцьку. ВІДЕО

Брати Капранови у Луцьку. ВІДЕО
24 березня у книгарні Волинської обласної друкарні відбулася зустріч Братів Капранових із журналістами та всіма охочими, на якій відомі письменники презентували свій новий роман "Забудь-річка".

Про роман: троє молодих людей завдяки гримасі долі потрапляють на війну під одним іменем – Степан Шагута. Комсомолець воює у дивізії «Галичина», син офіцера УНР – у Червоній армії, а польський жовнір – в УПА.

За багато років по тому випадково зустрічаються двоє їхніх нащадків і між ними спалахує кохання. Герої ведуть родинне історичне розслідування трьох доль, які переплуталися і стали фактично однією потрійною долею – долею українця на Другій світовій війні.

Назва роману походить від старого язичницького символу – Забудь-річки, що розділяє світ живих та світ мертвих. Саме така Забудь-річка протікає між поколіннями у кожній українській родині.

А детальніше та розлогіше про своє нове творіння Віталій та Дмитро Капранови розповіли особисто у відео:



Вже після презентації письменники залюбки поспілкувались із журналістами та навіть із звичайними покупцями, що випадково були у книгарні. На кілька запитань Брати Капранови відповіли і журналісту ВолиньPOST Богдану Ковалю, а детальніше дивіться у відео-інтерв'ю:



Якщо ж ви бажаєте зустрітись із Віталієм та Дмитром Капрановими особисто, то у вас ще є така можливість, адже 26 березня о 13:00 у Волинській обласній бібліотеці для юнацтва брати вкотре зустрінуться із своїми читачами.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.