Заступник голови Рожищенської райдержадміністрації звинувачує волонтерів у крадіжці

Заступник голови Рожищенської райдержадміністрації звинувачує волонтерів у крадіжці
Перший заступник голови райдержадміністрації Ігор Шкільний звинуватив волонтерів у крадіжці розетки.

Про це йдеться у спільноті «Народна самооборона Рожище» у Facebook.

За словами активістів, Ігор Шкільний звинуватив їхню організацію у зникненні розетки після переїзду волонтерів з орендованого ними офісу.

«Вчора, 24 березня, посадова особа Рожищенської РДА Ігор Шкільний дозволив собі звинуватити нашу організацію в тому, що коли ми переселялися із приміщення на Драгоманова, 2, то звідти зникла розетка. Прикро, що за понад два роки нашої діяльності цей «інтернетний патріот» ні разу не навідався до нас у штаб, жодного разу не допоміг у зборі харчів на АТО, як від “бізнесмена” теж ніколи не відчувалось підтримки хоча б для тих бійців, які за посередництвом Самооборони збирали кошти на деталі та інструменти.

Замість того – палки в колеса. Якби Ігор Шкільний приходив у Самооборону, то він би знав, що за час нашого перебування в офісі на Драгоманова, ми замінили старе вікно на пластикове, обложили стіну вагонкою, а також вмонтували там не одну розетку! Усе це ми залиши по собі тим, хто буде спроможний сплачувати за опалення і освітлення приміщення на Драгоманова, 2. І як гидко чути такі дрібні і не гідні прискіпування від чиновника! Також, до нас дійшла інформація, що Шкільний після нашого виселення навмисне шукав компромат, щоб тикнути на нас. Як бачите, знайшов…» – йдеться у повідомленні.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ай яй яй!!! Це що ж таке робиться? Вкрали розетку!!!! Караул!!! P.S. Мабуть золота була, з Межигір'я.
Відповісти
Волиньпост - то ще ті "проффесіонали"...
Відповісти
Ось вам і самооборона Рожищ!!! Дай волю то все винесуть!
Відповісти
ТАКЕ ВРАЖЕННЯ СКЛАДАЄТЬСЯ ЩО ХЛОПЦІ З САМООБОРОНИ ВКРАЛИ РЕЗЕТКУ З ЙОГО КАБАКА! НА ПАЛЮ СКОТИНЯКУ ТАКУ!!!
Відповісти
А сам забув, як державні гроші вкрав за буцімто яблуневий сад? Не думав, що з такою біографією - і в держслужбовці такого рівня... Хоча Рожище є Рожище...
Відповісти
І голова з цікавою біографією... Рожище як Рожище...
Відповісти
так тримати, Ігоре Богдановичу, кожен судить по собі...
Відповісти
запитайте у Шкільного чи є в нього документи на добудову яка знаходиться на дорозі до будинку 13а в місті Рожище.І всі мовчать.Бо це ж Шкільний-працівник РДА.
Відповісти
Рожищенська самооборона - то ще ті аферисти!.. Чому вони мовчать яким чином вони попали у той офіс на Драгоманова? Рейдерство зчинили по суті, бо це приміщення їм не належало НІКОЛИ, вони силою туди вломилися. Платити за комунальні послуги не хотіли, а коли виселялись - забрали усе майно, яке їм не належало по факту: ПИСЬМОВІ СТОЛИ, СТІЛЬЦІ, ШКАФИ, КОМПЮТЕРНІ СТОЛИ, ПАЛАТКИ, СЕЙФИ, ВАЗОНИ, КАНЦЕЛЯРСЬКІ причандали - усе це їм не належало ніколи!... Це їм так не минеться, гобліни Рожищенські. Шкільний ще мягко їм няткнув на їхню неправоту, хоча і сам Шкільний аферист ще той, але самооборона - це "цвіт" міста - контрабандисти, хулігани, розбишаки, чого тільки варті їхні "відщипування" від благодійсноті жителів району АТОвцям. Їх усіх - і самооборону Рожищенську і Шкільного - їх усіх по суті треба судити.
Відповісти
Останні новини
Заступник голови Рожищенської райдержадміністрації звинувачує волонтерів у крадіжці
25 березень, 2016, 15:09