Луцькі прикордонники перешкодили спробі незаконного ввезення автівки. ФОТО

Луцькі прикордонники перешкодили спробі незаконного ввезення автівки. ФОТО
На ділянці відповідальності відділу «Піща» прикордонни Луцького загону припинили спробу незаконного ввезення авто на територію України. Повідомляє прес-служба Луцького прикордонного загону

Сьогодні близько 03 ночі громадянин України на автомобілі польської реєстрації «Фольксваген Венто» виїхав встановленим порядком із України через міжнародний пункт пропуску «Пулемець». Натомість до білоруського пункту пропуску він не доїхав, а вирішив повернутись до дому, на цей раз об’їхавши пункт пропуску «Пулемець» лісовою дорогою.

Вимогу прикордонного патруля про зупинку водій не виконав та після того як перед машиною розтягнули так званий «кактус» - засіб примусової зупинки транспортного засобу, правопорушник вискочив з автомобіля та намагався втекти.

На затриманого громадянина, який виявився 23-річним мешканцем с.Самійличі Шацького району Волині, складено адміністративні документи за порушення прикордонного режиму, незаконне перетинання державного кордону України та злісну непокору законній вимозі прикордонного наряду. Міру покарання визначить районний суд, а автомобіль передано до митників для прийняття відповідного правового рішення.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Луцькі прикордонники перешкодили спробі незаконного ввезення автівки. ФОТО
25 березень, 2016, 17:09