У Володимирі-Волинському - «Весняний муркотун»

У Володимирі-Волинському - «Весняний муркотун»
Сьогодні, 27 березня, у Володимирі-Волинському вперше відбудеться свято для котів під назвою «Весняний муркотун».

Організатори свята – адміністрація культурно-мистецького центру та активісти громадської організації «Дай лапу!», - повідомляє портал Володимир Медіа.

На святі буде організовано виставку котів, де вухасті та хвостаті зможуть позмагатися між собою у трьох номінаціях – «Стильний кіт» (журі буде враховувати оригінальне вбрання тварини та імідж), «Природній шарм» (буде братися до уваги цікаве та оригінальний окрас хутра тварини) та «Весняний муркотун» (приз глядацьких симпатій).

Також власники тварин матимуть нагоду поспілкуватися з лікарем-ветеринаром стосовно догляду за своїми домашніми улюбленцями.

Також для діток та їхніх пухнастих вихованців будуть організовані різноманітні конкурси, вікторини, квести. До участі також залучатимуть дорослих, які завітають на виставку.

На святі працюватиме містечко майстрів, де майстер-класи для відвідувачів проводитимуть місцеві майстрі та майстрині. Окрім того, вони представлятимуть свої вироби, виготовлені спеціально до цього свята-виставки, тобто із зображенням котів, кошенят та кішечок.

А ще на святі можна буде зробити цікаве фото на згадку зі своїм домашнім улюбленцем.

У святі візьмуть участь активісти громадської організації «Дай лапу!». Отож, хто ще не мав нагоди поповнити свій дім домашнім улюбленцем, зможуть це зробити одразу ж на виставці.

Ця виставка вперше буде проводитися у Володимирі.

"Отож, володимирчани, не гайте часу і вже приступайте до підготовки своїх домашніх улюбленців до «Весняного муркотуна». Шийте та прасуйте одяг, приводьте до пуття їхнє хутро і 27 березня о 14.00 – ласкаво просимо на свято!" - йдеться на сайті.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Володимирі-Волинському - «Весняний муркотун»
27 березень, 2016, 09:00