27 березня - рівно 100 днів роботи патрульної поліції в Луцьку. ВІДЕО

27 березня - рівно 100 днів роботи патрульної поліції в Луцьку. ВІДЕО
27 березня - рівно 100 днів роботи патрульної поліції в Луцьку.

З цієї нагоди підготовлено відеоролики з думками авторитетних лучан про патрульну поліцію та побажаннями новим працівникам поліції, - йдеться на сторінці патрульної поліції у Фейсбук.

"У першу чергу, вітаємо їх і бажаємо терпіння та натхнення.
Вітаємо лучан та волинян, бажаємо мати силу волі, щоб змінювати систему та змінюватись самим.

Висловлюємо щиру вдячність героям цього відеоролика, які щиро та відверто поділились думками про патрульну поліцію: Юлія Євпак, Ганна Луцюк, Антоній Мельник, Неоніла Головатська, Тарас Шляхтич, Роман Мойсей, Ірина Новосад, Марія Доманська, Оксана Романюк, Олександр Ніколайчук, Вікторія Жуковська.

Другий відеоролик – уже завтра.

Дякуємо за довіру", - йдеться в дописі.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 22
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Красиво, да и только. Только дорого обходится государству. А как же медики и учителя?
Відповісти
Моя семья не стала почему-то чувствовать себя в безопасности, зная что на улицах растёт армия тунеядцев, безработной молодёжи, зеков, которые заглядуют в дворы и квартиры кто лучше живёт.
Відповісти
патрульна служба це добре, але безпечніше на вулицях нестало, десятки випадків коли затримували просто хлопців із запахом спиртного і тягнули їх на експертизи( хоч при цьому вони нічого непорушували ...ЗАПАХ),патруль- це більш прфілактика дрібнихадміністративних злочинів!, а що насправді крадіжки виросли на 70 %,розбої і шахрайства на 37%, а про економічні злочини взагалі всі забули ....поголовне кришування і розподіл впливу !, а коли будуть РЕФОРМИ в ГУНП ????????????????????
Відповісти
100 днів !? витрачені колосальні кошти , провели грандіозний відбір і !!?? п"яна поліцейська, побиті патрульні машини за які платим ми "НАРОД УКРАЇНИ",незмога постояти не те що за громадян але і за себе побиття поліцейських,невміня оформити самий простий дтп,поява патрульних машин в "засадах" як колишнні ГАЇ...???? і так далі що помінялось? де прфісіонали ? куди пішли десятки міліонів? яка різниця між міліцією і цими дорожезними "копами "? одні знаки ???
Відповісти
одна толька показуха и пиар, как в советском союзе ы все 25 лет независимости страны, реклама и полная бездеятельность
Відповісти
а мені подобається, чуваки и тьелки у формі...прикольно , тільки вони якісь тупуваті, наверно багато набрали з камінькаширська і любашова
Відповісти
точняк...там тормозов хватаєт
Відповісти
все це повна імітація роботи внуирішніх органів,раформи атестація, повиганяли хто невміє заробляти, оставили бізнесмені-ментів, перший зам Поліщук там печатки немає де ставити весь в корупції, ще при Ходиреві процвітав і зараз на вершині "собака гавкає , а караван іде ", його улюблена фраза....нічого з цього небуде, а Петя генерал це просто сміх, був пастухом повій а тепер генерал Буршино - наглядач, це те саме що зек був президентом, а чого швидкого ще непосадили рішало на границі,що тут говорити з чим боролись на те напоролись, на бездіяльнісь , корупцію, і повну бездіяльність
Відповісти
Маєш якісь факти, то як справжній правоохоронець напиши заяву. За брехню ще можуть пенсію твою незаслужену забрати.
Відповісти
нехочу бути на місці Швачки
Відповісти
Менти бояться злочинців,тому з нових патрульних почнуться реальні зміни у правохоронних органах.
Відповісти
Подивишся на обиччя цих поліцейских... Дітвори понабирали, яка і за себе постояти не можуть....З сопляками справитись не можуть..
Відповісти
А мені подобаєьбся нова поліція. І порядку в місті стало більше і біля ринку можна проїхати. І стали патрулювати мою далеко не центральну вулицю і по ночах патрулюють. Підїлджають в нічний час до охоронців всіляких об"єктів.
В загальному непогано
Відповісти
А ТО НІЧОГО ЩО БІЛЯ ВАРШАВКИ ЗНАКИ СТАВИЛИ САМІ ПРОДАВЦІ ЩОБ МАТИ, ЯК ТОВАР РОЗВАНТАЖУВАТИ І СТАВИТИ СВОЇ АВТО
Відповісти
Люди,які не здатні до змін,а здатні лише до критики тих,хто змінюється,приречені на вічні проблеми та погане життя. Удачі вам патрульні поліцейські,я вірю у вас
Відповісти
Пацанва. Надивились американських фільмів. Почали використовувати підстави. Мораль відсутня. Ще трохи і будуть підкидати наркоту щоб відзначитись.
Хотіли як краще а вийшло як завжди.
Нажаль.
Відповісти
Ще таку реформу провести в медицині, купити дороге обладнання і набрати з народу шептунів, гадалок, знахарів, санітарам скальпель в руки, головне щоб транши не зупинялись і все буде ...
Відповісти
Я так думаю пускають жовч тут ті, кого погнали з поліції і ті, хто раніше всі свої проблеми вирішував по дзвінку , а зараз на цих пацанів немає впливу. І тому не може паркуватися біля ринку, не може п"яним сісти за кермо.
Поліціянти - хай вам щастить
Відповісти
Таке враження що коментарі пишуть одні мєнти (бувші),
а нові патрульні працюють нормально
Відповісти
давайте дивитися правді в очі дійсно їм ще далеко і далеко до номальних поліцейських
Відповісти
з одної сторони бувші пишуть з другої діючі і їхні родичі, а реально нічого не змінилось, бачив по ВТ сюжет про Луцьку поліцію то по манікюру поліцайки-бухгалтерки видно, що вона наврядчи розбирала зброю чи практикувалась в фізо, манікюр не дешево треба берегти для приватного життя, а робота для пантів, з бомжами і алкоголіками хай зашугані і нескорочені участкові розгрібаються
Відповісти
то ти діткам в садочку можеш таке розказувати, казочник))
в свідотстві про реєстрацію пише слово "марка" і прочитати проблем не складає, так само і страховка - перше що дивляться - кінцеву дату дії, це навіть простий водій знає, тим більше там теж просто написано "діє до".
висновок - дрюкнули тебе по ділу, а ти образився і як путін хочеш зробити хорошу міну при поганій грі))
Відповісти