Губернатора Волині зареєстрували кандидатом у нардепи

Губернатора Волині зареєстрували кандидатом у нардепи
Голову Волинської обласної державної адміністрації Бориса Клімчука 17 серпня офіційно зареєстрували кандидатом у народні депутати України.

Про це повідомляє сайт Центральної виборчої комісії.

Борис Клімчук висувається по Луцькому одномандатному виборчому округу № 22.

Голова Волинської ОДА братиме участь у виборах як самовисуванець.

Як ідеться в інформації ЦВК, Клімчук народився 18 березня 1951 року в селі Волошки Ковельського району Волинської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, голова Волинської обласної державної адміністрації, член Партії регіонів, проживає в селі Липини Луцького району Волинської області.

Відтак Луцьк має 14 кандидатів у нардепи: Ярослав Плакса (Партія Наталії Королевської – «Україна – Вперед!»), Віталій Федосюк (Українська Народна Партія), Олена Голєва (Європейська партія України), Тарас Божидарнік (Партія регіонів), Віктор Пащук (КПУ), Ігор Алєксєєв (УДАР), Петро Гайдучик (Партія регіонів), Петро Кравчук (Об’єднана опозиція), а також самовисуванці Сергій Сітуха, Андрій Козюра, Ігор Палиця, Віталій Кварцяний і Юрій Недужко.

Додамо також: прийом документів від кандидатів завершився 13 серпня, утім ЦВК мав ще 5 днів на розгляд заяв і прийняття рішень про реєстрацію або відмову у реєстрації. У суботу, 18 серпня цей термін закінчився.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 16
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
політичні щурі Клімчук і Палиця готові до битви. чекаємо. олігарх єврейського походження проти поліщука-пристосуванця та регіонала.
Відповісти
Ну і що? Будуть тиждень перерахоаувати голоси по Луцьку? Поки цар не переможе. Нам це вже знайоме.
Відповісти
А вам краще щоб пройдоха з мішком баксів пройшов? :)
Він на вибори стільки тратить, що потім у ВР треба відбивати затрати, а не про майбутнє Луцька думати, як ви нічого не розуміете?!
Відповісти
Навіть,якби Україною керував би ГІТЛЕР - такі,як клімчук СТОЯВ би ЗА НЬОГО (ГІТЛЕРА) ГОРОЮ!!! Прихватіть за собою ветлівського ІУДУ Адама,Смітюха та інших волинських ЗАПРОДАНЦІВ!!!! О це буде- волинська ПРОДАЖНА ЕЛІТА!!!!!!!!!!!
Відповісти
Розслабтесь. Ніхто ні з ким не воюватиме. Буде чергове шоу "для котят"
Відповісти
Як бачимо, золоті слова!
Відповісти
Вони обидва один одного варті. Палиця рятує свою шкуру і те присвоєне "нажите", що належить народу, який забув смак мяса. Комусь дістався ваучер за 50 купонів, а комусь - десятки і сотні мільйонів доларів, віла у Швейцарії з видом на Альпи і все інше. На одному полюсі - олігарх Палиця, а на іншому - сотні тисяч обдурених і знедолених українців. А Климчук підшукує тепле місце, бо запахло смаленим, і без владних важелів знову може топтати стежку в прокуратуру, як топтав у 2002 році, і закінчити своє земне життя на "101-ому кілометрі". І зяті не допоможуть. Залишитись після виборів наймитом президента - ймовірність жалюгідна. А хватка чисто більшовицька: для досягнення цілей будь-які засоби підходять. Найбрудніші.
Відповісти
Погоджуюсь. Дешева розводка від Бориса. Він у нас хитрий. Принаймні так сам про себе думає.
Відповісти
ЗМІ роблять велику помилку, називаючи голову ОДА (в одній особі слугу і наймита президента), губернатором. В Україні не існує інституту губернаторства і не може існувати найближчих 100 років, доки існує і жирує олігархічна влада. Інститут губернаторства - це противага гілкам влади, які конкурують і ворогують між собою. Якщо Клімчука можна вважати губернатором, то Ніфонта можна кликати балетмейстром.
Відповісти
http://fraza.ua/analitics/11.08.12/147153/udarnye_bojtsy_na_sluzhbe_u_kolomojskogo.html
http://blogs.pravda.com.ua/authors/leschenko/502e7a57102cf/

ВОЛИНЯНИ, ПРОЧИТАЙТЕ ПРАВДУ ПРО ЖИДО-ОЛІГАРХА КОЛОМОЙСЬКОГО, ЯКИЙ Є ШЕФОМ ПАЛИЦІ!
ПРО ЇХ МЕТОДИ ВЖЕ ДАВНО ПИШУТЬ ЗМІ!
пАЛИЦЯ - ГАНЕБНЕ НЕПОРОЗУМІННЯ ДЛЯ ЛУЦЬКА. вІН Є ГРОМАДЯНИНОМ ІЗРАЇЛЯ, ЯКИЙ МЕШКАЄ ПОСТІЙНО В ШВЕЙЦАРІЇ!
Відповісти
Шановні дописувачі!Напишіть будь-ласка, хто з існуючих на Волині політиків і бізнесменів вартий бути депутатом.А потім самі побачите,як вашого кандидата обгадять такі ж самі як ви розумники.Я за Клімчука.Українець,волинянин,один з найкращих керівників нашої області за останніх 20 років.Працював в усіх урядах(в тому числі помаранчевому).І жодних нарікань не було.Що вам ще треба???А те що тут хтось цвіркає слюною в його бік,це добре.Значить правильно людина працює:)Колись Наполеона Бонапарта журналісти запитали:"Чому у Вас немає явних фаворитів серед генералів?"Наполеон відповів:"Навіть якщо я зараз перед вами вистрою в шеренгу усіх своїх генералів і поцілую в одне й теж саме мяке,делікатне місце,все одно один з них скаже,що його поцілували краще ніж іншого:)"Мораль ,усім все одно милим не будеш:)))А Борис буде в парламенті,бо розумних людей на Волині більше ніж ...........:)))
Відповісти
Зразу видно, що штаб Кліма вже працює. Ви краще вийдіть на вулицю і запитайте, що вони думають про вічного Бориса при владі. Як можна стати мільйонером, якщо він не має ніякого бізнесу. Невже мільйони він заробив із зарплати держчиновника.
Відповісти
Пане Андрій!Ви напевно дуже любите читати книгу "Золоте теля" Ільфа та Петрова.Скажіть,ви бачили оті мільйони Клімчука???Може нам напишете де він їх взяв і де ховає???Може під кроваттю?Може у тих гірях,що стоять в нього на балконі?:)А може вони золоті???:)))
Відповісти
А ви цю статтю уважно почитайте.
http://p-p.com.ua/articles/27243/
Офіційний депозит - понад мільйон, дачі, хати, автівки...
Відповісти
шановного Бориса Петровича у камеру до Юрія Луценка, там якраз звільнилося місце.
Відповісти
Микола!А звідки ви це знаєте?То ви з ним сиділи?
Відповісти
Останні новини
Губернатора Волині зареєстрували кандидатом у нардепи
18 серпень, 2012, 11:07