Вибори в Шацьку закінчилися: процес та колізії. ВІДЕО

Вибори в Шацьку закінчилися: процес та колізії. ВІДЕО
27-го березня у Шацькій об’єднаній територіальній громаді розпочалися вибори.

До об’єднаної громади із центром у смт. Шацьк (у складі Шацької сільської ради – смт Шацьк, Гаївка, Мельники) увійшли також Самійличівська (входять села Самійличі, Хомичі, Пехи, Положеве) та Прип’ятська сільські ради (села Прип’ять, Кропивниця, Вілиці, Плоске). Тож загалом бажання жити однією громадою виявили мешканці 11 сіл.

На крісло голови об'єднаної Шацької громади претендували п'ятеро кандидатів. Це самовисуванці Сергій Сидорук, Олександр Кусько, Антолій Полінкевич, Леонід Кислюк та член партії “Батьківщина” Сергій Віннічук.

Між іншим, цікава колізія: батьківщинівця Сергія Віннічука підтримала волинська обласна організація партії "УКРОП", про це вони написали на своїй офіційній сторінці у мережі Фейсбук.

УКРОП ПІДТРИМУЄ СЕРГІЯ ВІННІЧУКА НА ПОСАДУ ГОЛОВИ ШАЦЬКОЇ ОБ’ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИШацька районна організація ...

Опубліковано УКРОП Волинь 22 березень 2016 р.


Варто додати: під час свого візиту в санаторій "Лісова пісня" в грудні 2015-го року Ігор Палиця наводив як приклад сільським та селищним головам курорт Буковель і переконував, що із Шацького району можна зробити "другий Буковель".

У Шацьку ширяться чутки, що між "УКРОПОМ" та "Батьківщиною" існує домовленість про майбутній розподіл крісел у владі. Зокрема, якщо "УКРОП" підтримує кандидата на посаду очільника територіальної громади Сергія Віннічука, то секретарем депутатського корпусу стане представник "УКРОПУ". Відтак, ця партія отримає "ручних" голову та секретаря, без яких практично неможливо нічого вирішити.

Як повідомляє інформаційний сайт Кордон, офіційні результати виборів такі:

Сергій Віннічук – 2 018 голосів
Анатолій Полінкевич – 732 голосів
Олександр Кусько – 656 голосів
Сергій Сидорук – 649 голосів
Леонід Кислюк – 208 голосів.

Що ж до виборів, то явка мешканців на дільниці була досить висока. А про те, як та за кого голосували мешканці Шацького району, дивіться відео.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Вибори в Шацьку закінчилися: процес та колізії. ВІДЕО
28 березень, 2016, 15:55