У Луцьку планують встановити пам'ятник Героям АТО

У Луцьку планують встановити пам'ятник Героям АТО
У місті Луцьку планується спорудження пам’ятника Героям АТО.

Сьогодні відбулася оперативна нарада у голови облдержадміністрації Володимира Гунчика у режимі відеоселекторного зв’язку з керівниками окремих територіальних органів, міністерств та інших центральних органів виконавчої влади, структурних підрозділів обласної державної адміністрації, головами районних державних адміністрацій, міськими головами. Участь у нараді взяли міський голова Микола Романюк, заступник міського голови, керуючий справами виконкому Юрій Вербич, - йдеться на сайті Луцької міської ради.

Володимир Гунчик повідомив, що він звернувся до Луцького міського голови Миколи Романюка і отримав згоду на спорудження у місті Луцьку пам’ятника Героям АТО, які загинули на сході України. Буде створено робочу групу з напрацювання концепції пам’ятника.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
бо можете не встигнути!
Відповісти
А хто і коли поставить памятник громадянам України, які загинули від ЗС України по ту сторону, від нашої артилерії, наших градів, наших танків, наших мін тощо? Рано, рано ставити ще памятники і меморіальні таблички всім підряд вішати!!!!! Має пойти хоч трохи часу, щоб народ усвідомив, а що ж це на справді за війна була, де в ній були праві і винуваті, і чи взагалі вони були? Ох, рано, рано!!! Влада поспішае штампувати новітніх героїв під потрібні їй новітні міфи і легенди.
Відповісти
Наша артилерія стріляли по окупантах і загарбниках
Відповісти
Війна триває... Може краще думати про тих, хто кожен день під обстрілами береже нашу Україну?????? Надоїли ті сварки, де має бути пам"ятник, хто буде автор, знову Дацюк, соромно слухати ті розборки, і потім плачевний результат, який треба переробляти !!!! Віддайте ті кошти сиротам, які залишились без батьківської опіки !!! Ми й без пам"ятників не забудемо своїх захисників! Не на часі пам"ятники !!!!!
Відповісти